Vapaa-aika

SYKETTÄ

SYKETTÄ-korkeakoululiikuntapalvelut järjestävät monipuolisia ja edullisia liikuntamahdollisuuksia opiskelijoille ja henkilökunnalle molemmilla kampuksilla Joensuussa ja Kuopiossa!

Opiskelijat ja yliopiston henkilökunta voivat ostaa SYKETTÄ-tarran lukukaudeksi tai lukuvuodeksi. Tarra oikeuttaa käyttämään liikuntapalveluita molemmilla kampuksilla lukukausien aikana. SYKETTÄ liikuntatarjontaan kuuluu sekä ryhmäliikuntatunteja, palloilu- ja kuntosalivuoroja että vakiovuoroja, liikuntakursseja ja lajikokeiluja. Koko ajantasainen liikuntatarjonta löytyy SYKETTÄ-liikuntakalenterista. Lisäksi SYKETTÄ tarjoaa erilaisia opiskelijoiden hyvinvointia edistäviä palveluita. Lisätiedot ja palvelut löytyvät liikunpalvelujen kampuskohtaisilta verkkosivuilta (linkit sivun alalaidassa).

SYKETTÄ-käyttäjäksi

SYKETTÄ-käyttäjäksi pääsee rekisteröitymällä SYKETTÄ-käyttäjäksi sekä maksamalla edullisen liikuntamaksun joko SYKETTÄ-verkkokaupassa tai ISYYn toimistolla. Maksua vastaan opiskelijakorttiin lisätään toimistolla SYKETTÄ-liikuntatarra, jolla osoitetaan oikeus käyttää SYKETTÄ-liikuntapalveluita.

Android- ja iOS-puhelimille on saatavana mobiilitarran sisältävä SYKETTÄ-mobiilisovellus, jonka kautta voi myös ilmoittautua tunneille. Sovellus löytyy App Storesta ja Google Play -kaupasta hakusanalla “SYKETTÄ". Huomioithan että mobiilisovelluksen lisäksi sinulla tulee olla tunneilla mukanasi kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Ajankohtaisista liikunta-asioista tiedotetaan SYKETTÄ.fi kotisivun "Ajankohtaista" (Joensuu) tai "Uutiset" (Kuopio) -osiossa sekä liikuntapalveluiden sosiaalisen median kanavissa.

Lue lisää:

SYKETTÄ Joensuu

Sykettä.fi, avautuu uuteen välilehteen: Joensuun verkkosivut ja liikuntakalenteri

Facebook.com, avautuu uuteen välilehteen: Sykettä - Joensuun korkeakoululiikunta 

Instagram.com, avautuu uuteen välilehteen: syketta_jns

Youtube.com, avautuu uuteen välilehteen: Syketta Sports

TikTok.com, avautuu uuteen välilehteen: syketta_jns

SYKETTÄ Kuopio

Sykettä.fi, avautuu uuteen välilehteen: Kuopion verkkosivut ja liikuntakalenteri

Facebook.com, avautuu uuteen välilehteen: Sykettä - Kuopion korkeakoululiikunta

Instagram.com, avautuu uuteen välilehteen: syketta_kpo

Youtube.com, avautuu uuteen välilehteen: Sykettä Kuopio

TikTok.com, avautuu uuteen välilehteen: syketta_kuopio