Palvelut

Kuopion vuokratilat

ISYYn Kuopion kampuksella on kolme vuokrakohdetta: Lukema, Studentian bändikämppä ja Tiukanlinnan juhlatalo kokous- ja saunatiloineen.

Lukema

Lukeman tilat ovat ylioppilaskunnan toimiston yhteydessä Studentia-rakennuksessa. (Yliopistonranta 3, sisäänkäynti C, 70210 Kuopio). Lukemalla käytössäsi ovat sali, kokoustila sekä keittiö. Lisätietoja Lukeman varustetasosta ja hinnaston löydät ISYYn verkkosivuilta Materiaalipankista: Vuokratilat > Ohjeet Lukeman käyttöön. 

Lukeman varaaminen

Lukeman voit varata lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: jarjestoasiantuntija(at)isyy.fi.

Viestissä tulee ilmoittaa:

  • varaajan nimi ja organisaatio (esim. kerhon tai järjestön nimi)
  • varausaika (päivämäärä ja kellonaika)
  • varattavat tilat (esim. sali + kokoushuone)
  • laskutustiedot

Voit myös soittaa ja tiedustella Lukeman varaustilannetta etukäteen, puh. 044 576 8419.

Lukeman käyttö on ilmaista ISYYn virallisille toimielimille kuten jaostoille ja kerhoille. Huomioitavaa tosin on, että mikäli kaksi viikkoa ennen edellä mainittua maksutonta varausta varausajankohdalle löytyy maksava asiakas, peruuntuu maksuttoman asiakkaan varaus.

Lukeman varauksen peruminen/peruuttaminen

Mahdollinen Lukeman varauksen peruutus on tehtävä sähköpostilla viimeistään viikkoa ennen vuokrausajankohtaa. Tätä myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitetaan 50 % vuokrahinnasta ja alle 48 h ennen vuokrausajankohtaa tehdystä peruutuksesta vuokrahinta kokonaisuudessaan.

Lukeman varaustilanne

Lukeman varaustilanteen näet alla olevasta kalenterista. HUOM. kalenterissa näkyvät ainoastaan maksulliset varaukset, eli esimerkiksi kerhojen varaukset eivät näy julkisessa kalenterissa.

Google kalenteri: Lukeman varauskalenteri

Lue lisää:

Isyy.fi: Materiaalipankki (Vuokratilat)

Studentian bändikämppä

Bändikämpän vakiovuoroja voivat varata ISYYn jäsenet. Bändikämpän vakiovuorot jaetaan elokuussa, joulukuussa ja toukokuussa. Vuorojen haun aukeamisesta tiedotetaan ISYYn verkkosivuilla.

Bändivuoro maksaa 20 €/kk + avaimen panttimaksu 50 €. Jos bänditila on vapaana, on mahdollista varata myös yksittäisiä soittovuoroja 5 €/kerta.

Lisätietoja bändikämpän varaamisesta: jarjestoasiantuntija(at)isyy.fi, p. 044 576 8419.

Tiukanlinna

Tiukanlinna on juhlatalo, josta löytyvät kokous- ja saunatilat sekä catering-palvelu. Tiukanlinna sijaitsee Kuopion kampuksen läheisyydessä, osoite on Yliopistonranta 1 J.

Tiukanlinnan varaaminen

Ainejärjestöt ja kerhot voivat varata Tiukanlinnan käyttöönsä ISYYn kautta 100 € hintaan. Varaaminen ISYYn kautta on mahdollista vain maanantaista torstaihin klo 17.00-00.00 väliselle ajalle (sisältää siivoukseen kuluvan ajan), perjantain ja sunnuntain välille sijoittuvat varaukset tulee sopia erikseen suoraan Tiukanlinnan myyntipalvelun kanssa: aki@vsravintolat.fi. ISYYn sopimushinta ei ole voimassa viikonloppuisin.

HUOM! Tiukanlinnan vuokrasopimus on päättymässä ja tila on varattavissa ISYYn kautta enää torstaihin 11.12.2020 saakka.

Mikäli tilaa ei ole siivottu asiallisesti, veloitetaan asiakkaalta mahdolliset siivouskulut.

Varauksen peruuttamisesta veloitetaan 100 €.

Tiukanlinnan varaustiedustelut lähetetään osoitteeseen jarjestoasiantuntija(at)isyy.fi.

Löydät Tiukanlinnan tiloista lisätietoa Kattaman sivuilta.

Lue lisää:

Kattama.fi