Palvelut

Palvelut

ISYYn jäsenenä voit käyttää ylioppilaskunnan omia palveluita ja joitakin ylioppilaskunnan sidosryhmien palveluita. Osa ISYYn palveluista sisältyy jäsenmaksuun ja osan saat käyttöösi erillisellä maksulla. Voit käyttää kaikkia palveluita ja olet tervetullut kaikkiin tapahtumiin kotikampuksestasi riippumatta!

Keskeisimpiä ISYYn palveluista ovat opiskelijakortti sekä lukuvuosi- ja lukukausitarra, jotka oikeuttavat monenlaisiin opiskelija-alennuksiin mm. kampuksen opiskelijaravintoloissa, julkisissa kulkuvälineissä sekä lukuisissa liikkeissä ja verkkokaupoissa ympäri Suomen. Suosittelemme lämpimästi käyttämään opiskelija-alennuksia aina, kun niitä on tarjolla!

Millaisia palveluita ISYY tarjoaa jäsenilleen? 

Alla on kattava lista ISYYn omista palveluista sekä ISYYn sidosryhmien palveluista. Nämä palvelut ovat käytössäsi, kun olet ilmoittautunut läsnäolevaksi opiskelijaksi Itä-Suomen yliopistoon ja maksanut ISYYn jäsenmaksun. Palveluista löydät enemmän tietoa ISYYn verkkosivuilta.

Opiskelijakortti sekä lukukausi- ja lukuvuositarra

ISYYn jäsenenä sinulla on mahdollisuus hankkia opiskelijakortti, joka on pätevä osoitus siitä, että olet opiskelija. Kortissa tulee olla voimassa oleva lukukausi- tai lukuvuositarra, jonka saat ISYYn toimistolta.

Voit todistaa opiskelijastatuksesi myös sähköisellä opiskelijakortilla. Sekä muovisen, että sähköisen opiskelijakortin saat Frankin kautta.

Toimistot

ISYYn toimistot palvelevat sinua Joensuun ja Kuopion kampuksilla neljänä päivänä viikossa ympäri lukuvuoden. Toimistoilta löydät henkilökunnan, joka auttaa ja neuvoo opiskelijoita monilla eri opiskelijaelämän osa-alueilla.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule käymään toimistolla, ISYYn henkilökunta on täällä sinua varten!

Tapahtumat ja teemaviikot

ISYY järjestää runsaasti opiskelijoiden hyvinvointia tukevia tapahtumia sekä teemaviikkoja ja teemapäiviä. Tulevista tapahtumista tiedotetaan ensisijaisesti tapahtumakalentereissa ja Ajankohtaista-osiossa.

Verkkosivuilta löydät myös tietoa vuosittain toistuvista tapahtumistamme.

SYKETTÄ-liikuntapalvelut

SYKETTÄ-liikuntapalvelut tarjoaa monipuolisia ja edullisia liikuntamahdollisuuksia Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle molemmissa kampuskaupungeissa. Palveluiden käyttäminen edellyttää voimassa olevaa SYKETTÄ-tarraa. Tarran voit ostaa esimerkiksi ISYYn toimistoilta tai SYKETTÄ-verkkokaupasta. 

Välinelainaus 

Toimistolta (Joensuussa ja Kuopiossa) voit lainata maksutta erilaisia liikunta- ja harrastusvälineitä muun muassa sisäpeleihin, ulkoliikuntaan ja talviurheiluun. Listan lainattavista välineistä löydät Vapaa-aika -osiosta. 

Edunvalvontapalvelut

Opiskelijoiden edunvalvonta on olennaisimpia ylioppilaskunnan tehtävistä ja tärkeä palvelu opiskelijoille. ISYYn edunvalvonta on laaja kokonaisuus, johon voit myös itse osallistua.

Häirintäyhdyshenkilöiden palvelut

ISYYn häirintäyhdyshenkilöt auttavat, jos olet kohdannut epäasiallista kohtelua kampuksella tai opintojesi yhteydessä.

Viestintäpalvelut, esimerkiksi uutiskirjeet

ISYYllä on käytössään useita viestintäkanavia, joista saat olennaista tietoa ISYYn palveluista sekä opiskelijoita koskevista ajankohtaisista asioista. Suosittelemme lämpimästi seuraamaan ISYYn viestintää, silloin saat varmasti tiedon juuri sinua kiinnostavista palveluista.

Kansainväliset palvelut

ISYYssä työskentelee kaksi kansainvälisten asioiden koordinaattoria. Heidän puoleensa voit kääntyä, jos olet kiinnostunut kansainvälistymisestä kotimaassa tai ulkomailla.

Palvelut järjestöille, esimerkiksi yleisavustukset ja toiminta-avustukset

Aine- ja kampusjärjestöt ovat itsenäisiä yhdistyksiä, jotka voivat hakea ISYYltä avustusta toimintaansa tai hankkeeseen. Järjestöt voivat myös vuokrata ISYYn omistamia tiloja.

Kerhotoiminta

Kampuksilla toimii useita kerhoja, jotka ovat ISYYn alaisia yhteisöjä. Kerhotoiminta on kaikille jäsenille avointa ja jäsenet voivat myös itse perustaa kerhoja.

Mahdollisuus hakea hallopediksi ja vaikuttaa ISYYssä

ISYYn jäsenenä sinulla on mahdollisuus hakea hallinnon opiskelijaedustajaksi useisiin yliopiston toimielimiin. Lisäksi voit hakeutua ISYYn hallitukseen tai tiimeihin, ja asettua ehdolle edustajistovaaleissa sekä tietysti äänestää.

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Opiskelijakortti

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Vapaa-aika

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: SYKETTÄ-liikuntapalvelut

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Välinelainauspalvelu

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Edunvalvonta

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Häirintäyhdyshenkilöt

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Uutiskirje

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Kansainväliset palvelut

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Palvelut järjestölle

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Kerhot

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Vaikuta