Palvelut

Opiskelijakortti

Jokaisen ISYYn jäsenen kannattaa hankkia opiskelijakortti, joka toimii virallisena todisteena siitä, että olet opiskelija kaikissa yhteyksissä, joissa tätä vaaditaan. Opiskelijakortilla saat käyttöösi myös monipuoliset opiskelijaedut ja -alennukset.

ISYYn jäsenet voivat ottaa käyttöönsä joko Pivon tai Frankin digitaalisen opiskelijakortin. Muovisen opiskelijakortin saat käyttöösi Frankilta. Voit käyttää sekä digitaalista että muovista opiskelijakorttia tai vain toista niistä. Digitaaliset opiskelijakortit ovat maksuttomia.

Voit aktivoida digitaalisen opiskelijakortin, kun olet ilmoittautunut läsnäolevaksi yliopistoon, maksanut ylioppilaskunnan jäsenmaksun ja ladannut Pivon tai Frankin mobiilisovelluksen.

Voit tilata muovisen opiskelijakortin, kun olet ilmoittautunut läsnäolevaksi yliopistoon ja maksanut ylioppilaskunnan jäsenmaksun. Muovisessa opiskelijakortissa tulee olla aina myös voimassa oleva lukukausi- tai lukuvuositarra, jonka saat ISYYn toimistolta Joensuusta tai Kuopiosta. Jos kyseessä on opiskelijakortin ensimmäinen tarra, ota mukaasi henkilöllisyystodistus. 

Opiskelijakortti kannattaa pitää aina mukana, sillä opiskelijaedut ja -alennukset saat käyttöösi vain opiskelijakortin esittämällä.

HUOM! Mikäli sinulla on jo aikaisempina vuosina tilattu ISYYn, KYY:n tai JoYY:n opiskelijakortti, sinun ei tarvitse tilata uutta korttia Frankin kautta, vaan voit käyttää entistä korttiasi.

Frankin tarjoamat opiskelijakortit

1. Digitaalinen opiskelijakortti

Digitaalinen opiskelijakortti toimii, kun lataat Frank Appin puhelimeesi (iOS- ja Android-puhelimet). Digitaalinen opiskelijakortti aktivoituu, kun olet maksanut ISYYn jäsenmaksun ja läsnäolosi on tullut voimaan yliopiston opiskelijarekisteriin. Tietojen päivittyminen voi kestää joitakin päiviä. Sähköinen opiskelijakortti on ilmainen.

Voit myös aktivoida digitaaliseen opiskelijakorttiisi kansainvälisen ISIC-ominaisuuden, jolla saat opiskelijaedut käyttöösi myös ulkomailla. ISIC-ominaisuudella varustettu digitaalinen opiskelijakortti maksaa 4 € / vuosi.

2. Muovinen opiskelijakortti

Voit hankkia opiskelijakortin lukukauden alettua elokuussa, kun tieto opiskelijastatuksestasi on löytänyt tiensä Frankin järjestelmiin. Huomioithan kuitenkin, että kortti voidaan valmistaa vasta, kun seuraavat asiat ovat osaltasi kunnossa:

  • Olet maksanut ylioppilaskunnan jäsenmaksun
  • Olet ilmoittautunut läsnäolevaksi yliopistoon
  • Olet tilannut ja maksanut kortin

Opiskelijakortin hinta Suomessa kotiisi toimitettuna on 25 €. Jos haluat tilata kortin kansainvälisenä ISIC-yhdistelmäkorttina, hinta on 40 €. ISIC-yhdistelmäkortilla saat opiskelija-alennukset käyttöösi myös ulkomailla. (Hintatiedot 12.6.2024).

Kortti lähetetään sinulle suoraan kotiin, tilauksen käsittelyssä ja toimituksessa kestää noin 2-3 viikkoa.

Muovinen opiskelijakortti ei vanhene, voit käyttää sitä koko opintojesi ajan. ISIC-tunniste on voimassa viisi vuotta.

Lue lisää opiskelijakorttivaihtoehdoista ja kortin tilaamisesta Frankin sivuilta. Frank osaa myös neuvoa sinua parhaiten opiskelijakortin tilaamiseen ja sähköisen opiskelijakortin käyttämiseen liittyvissä pulmissa.

Frankin asiakaspalvelu: info@frank.fi

Pivon tarjoama opiskelijakortti

Huom! Pivo ja Pivon opiskelijakortti poistuvat käytöstä 4.9.2024!

Jotta voit ottaa käyttöön Pivon opiskelijakorttiominaisuuden, sinun täytyy olla ilmoittautunut läsnäolevaksi yliopistoon ja maksanut ylioppilaskunnan jäsenmaksun. Kun nämä asiat ovat kunnossa, saat Pivon käyttöösi näin:

  • Lataa Pivo puhelimeesi ja ota se käyttöön verkkopankkitunnuksillasi
  • Avaa Pivon päänäkymästä Opiskelijakortti
  • Luo itsellesi mobiiliopiskelijakortti seuraamalla ohjeita

Lue lisää muista Pivon ominaisuuksista Pivon sivuilta.

 

Lue lisää:

Frank.fi, avautuu uuteen välilehteen: Tilaa opiskelijakortti

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Pivo ja Pivon opiskelijakortti poistuvat käytöstä 4.9.2024

Pivo.fi, avautuu uuteen välilehteen: Pivon opiskelijakortti 

Pivo.fi, avautuu uuteen välilehteen: Pivon palvelut

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Usein kysytyt kysymykset: opiskelijakortti

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Jäsenmaksu ja ilmoittautuminen

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Toimistojen yhteystiedot