Ajankohtaista

Leffailta: Amsterdam (SILLAT & Hyvät Kuvat)

20.04.2023 - 20.04.2023 |Kuopio

ISYYn SILLAT-hanke sekä Hyvät Kuvat -elokuvakerho järjestävät torstaina 20.4. klo 17.30 alkaen yhteistyönäytöksen Kino Kuvakukossa (Vuorikatu 27, Kuopio), jossa katsotaan Amsterdam-elokuva (2022). David O. Russellin ohjaaman ja käsikirjoittaman (The Figther, Unelmien pelikirja, Joy) uusimman elokuvan näyttelijäjoukko kuhisee suuria nimiä, jonka keskiössä ovat kolme ystävää, jotka päätyvät keskelle suurta salajuonta. Elokuva yhdistelee faktaa ja fiktiota keskenään luodessaan monisäikeisen, mutta humoristisen tarinan, jossa on monia eksentrisiä hahmoja. Etenkin Christian Balen esittämä omalaatuinen lääkäri tekee voimakkaan vaikutuksen. Vaikka elokuvan tarina sijoittuu 1930-luvulle, siitä on löydettävissä myös monta yhtymäkohtaa nykymaailmaan tilaan. Elokuvan kesto on 2 h 14 min.

Tähän näytökseen on vapaa pääsy, oli sinulla kausikorttia tai ei. Tapahtumaan ei ole etukäteen ilmoittautumista. Lämpimästi tervetuloa!

Hyvät Kuvat -kerhon muihin näytöksiin pääsee kausikortilla, jonka hinta on opiskelijoille 25€ (muille 30€). Kausikortteja voi ostaa ISYYn Kuopion toimistolta (kortti, käteinen) tai ennen jokaisen elokuvan alkua Kino Kuvakukolta (vain käteinen). Hyvät Kuvat -kerho myy lippuja myös Kide.appin kautta. Oston jälkeen lipun saa lunastaa ennen elokuvan alkua Kino Kuvakukolta. Kausikortti oikeuttaa kaikkiin kevätkaudella näytettäviin elokuviin. Näytöksiin ei myydä yksittäisiä lippuja.

Lue lisää:

Hyvätkuvat.fi, avautuu uuteen välilehteen: Hyvät Kuvat -kerhon verkkosivut

Lisätietoa:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 6529