Ajankohtaista

Itsenäisyyspäivän soihtukulkue Joensuu

06.12.2023 - 06.12.2023 |Joensuu

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnalla (ISYY) on jälleen kunnia kutsua opiskelijajäsenemme mukaan Suomen itsenäisyyttä juhlistavaan soihtukulkueeseen 6.12.2023. Itsenäisyyspäivän soihtukulkue on ylioppilaskuntamme vanhimpia ja kunnioitetuimpia perinteitä.

Voit osallistua klo 16 alkavaan soihtukulkueeseen soihdunkantajana tai ilman soihtua. ISYY jakaa soihdut ja ohjeistaa osallistujat kulkueen lähtöpaikalla Haltia-rakennuksella (Yliopistokatu 7), jonne osallistujia pyydetään saapumaan viimeistään klo 15.45. Haltian kokoustilassa järjestetään myös glögitarjoilu ennen kulkuetta kello 15 alkaen.

Kulkue lähtee liikkeelle klo 16 ja etenee keskustan läpi sankarihautausmaalle, jossa järjestetään juhlatilaisuus klo 16.30. Muistomerkillä esiintyy Itä-Suomen yliopiston kuoro Joy. Lisäksi siellä kuullaan Joensuun kampuspuheenjohtajan Julia Lautalan puhe. Lopuksi lauletaan Maamme-laulu.

Soihtukulkueeseen osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista, ja siihen voi liittyä vaikka matkan varrelta. Kulkue on avoin kaikille, joten voit ottaa mukaan myös ystäviä ja perheenjäseniä.

Pukeuduthan lämpimiin, siisteihin ja mielellään tummiin vaatteisiin. Voit pukea yllesi myös ylioppilas- tai ammattilakin. Jätäthän haalarit tällä kertaa kotiin.

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen ikkunaan: Itsenäisyyspäivän soihtukulkue Joensuussa 6.12.2023