Ajankohtaista

Päiväretki Elovaaran luontopoluille (SILLAT)

15.04.2023 - 15.04.2023 |Joensuu

Tervetuloa Siltoin kanssa Elovaaran luontopoluille!

Päiväretken aikataulu ja sisältö

Lähtö retkelle tapahtuu yliopistolta, Carelian edestä parkkipaikalta (Yliopistokatu 1, 80100 Joensuu) lauantaina 15.4. klo 10.30. Elovaaraan matka kestää noin 30 min, jolloin saavumme perille noin klo 11. Kuljemme tilauslinja-autolla.

Elovaarassa on kaksi eripituista reittiä, luontopolku 1,5 km ja harjupolku 2,5 km. Molemmilla poluilla löytyy taukopaikat tulipaikkoineen ja käymälöineen. Polttopuita löytyy valmiina tulipaikoilta. Elovaarassa on mahdollista liikkua itsenäisesti tai valmiissa porukassa. Voit myös liittyä mukaan ISYYn retkikuntaan, jonka tavoitteena on kiertää molemmat polut päivän aikana.

Paluumatka alkaa kello 15 ja olemme takaisin kampuksella n. klo 15.30. Matkat edestakaisin ovat maksuttomia. Kannattaa ottaa evästä mukaan, jotta jaksaa reippailla koko päivän. Lähin kauppa löytyy puolen tunnin kävelymatkan päästä. Suosittelemme säänmukaista varustusta ja varautumaan liukkauteen.

Ilmoittautuminen ja panttimaksu

Päiväretki on avoin kaikille UEF:n opiskelijoille ja mukaan retkelle mahtuu 30 opiskelijaa. Ilmoittautuminen on käynnissä Kide.appissa 24.3.-7.4. välisen ajan tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Linkki ilmoittautumiseen löytyy alempaa.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova, jonka vuoksi osallistumisesta joutuu maksamaan etukäteen 10 € pantin + 0,5 € palvelumaksun. Pantin saa takaisin tapahtumaan osallistumisen jälkeen, mutta Kide.appin palvelumaksua ei voida palauttaa. Ilmoittautumisajan jälkeen osallistumisen peruuntumisesta ei saa panttia takaisin, ellet anna lippuasi eteenpäin. Jos teet näin, otathan viipymättä yhteyttä matkanjärjestäjään Riina Pääkköseen, yhteystiedot löytyvät alempaa. Pantin voi tulla maksamaan myös ISYYn toimistolle, otathan tässäkin tapauksessa etukäteen yhteyttä Riinaan.

Kide.app, avautuu uuteen ikkunaan: Päiväretki Elovaaran luontopoluille // Day trip to Elovaara's nature trails

Lisätietoa:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 6529