Ajankohtaista

Savo-Karjala Excursio 2024 Joensuu

29.04.2024 - 29.04.2024 |Joensuu

Savo-Karjala excursio on yksi ISYYn tunnetuimmista ja suosituimmista vappuperinteistä, joista ensimmäinen on järjestetty jo vuonna 1990. Savo-Karjala excursiolla kierrämme ennalta määrättyä, mutta lähtöhetkeen saakka salaista reittiä ympäri Savo-Karjalaa ja sen anniskeluravintoloita. Pysähdykset reitin varrella ovat kestoltaan noin 30-40 minuuttia ja lisäksi reitin keskivaiheella on myös pidempi ruokatauko. Matkan kokonaiskesto on noin 9 tuntia. Tapahtumaan sisältyy viralliset jatkobileet Bepopissa! Jatkoille pääsee tapahtuman haalarimerkkiä näyttämällä! Reitin varrella olevissa ravintoloissa ja jatkoilla on tarjouksia exculaisille. Huomaathan, että lipun hinta ei sisällä juomia tai ruokia. 

Liput ja ilmoittautuminen

Lipunmyynti alkaa kide.appissa torstaina 4.4. klo 11:00. Lippuja voi ostaa myös ISYYn Joensuun toimistolta (Haltia, Yliopistokatu 7, 80100 Joensuu). Lipun hinta on 20 €. Lipunmyynnissä pystyy ostamaan enintään 2 lippua. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa oma (ja mahdollisen ystäväsi) nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, pääaine/ainejärjestö ja UEF-opiskeluoikeusnumero. Lipuilla ei ole palautusoikeutta, mutta Kide.appista ostetun lipun voi lähettää toiselle käyttäjälle.

Kaikki liput myydään bussikohtaisesti ja bussien lähtöajat on listattu alle. Lähtöpaikalla Carelian edessä tulee olla viimeistään 10 minuuttia ennen oman bussin lähtöaikaa. Myöhästyneitä ei jäädä odottelemaan. 

Bussit ja niiden lähtöajat:

Bussi 1 - lähtöaika klo 11:00 Bussivastaavat Oona Piirainen & Joonas Mäkelä (Kassos)
Bussi 2 - lähtöaika klo 11.30 Bussivastaavat Silja Siltovuori & Riikka Iivanainen (Täky)
Bussi 3 (KV) - lähtöaika klo 12:00 (Bussivastaavat Suvi Pyykönen & Jemina Klemetti (JEIS)
Bussi 4 - lähtöaika klo 12:30 Bussivastaavat Aino Rovio & Sara Lahti (Mikrovillus)
Bussi 5 - lähtöaika klo 13:00 OPTIMI (liput tähän bussiin myydään Optimi ry:n kautta)

KV-bussi

Tänä vuonna yksi excursiobussi on Joensuu's Exchange and International Students -kerhon luotsaama KV-bussi, jonka puhekielenä on englanti. KV-bussiin ovat nimensä mukaisesti tervetulleita kaikki kv-opiskelijat sekä kotikansaivälistymisestä kiinnostuneet opiskelijat.

Ruokaliput

Excursion yhteisruokailua varten tarvitset ruokalipun, joita myydään ISYYn toimistolla sekä kide.appissa. Ruokailua ei ole mahdollista maksaa suoraan ravintolalle, vaan ruokalippu on ostettava ennen ruokailuun saapumista. Edullisemmat ruokaliput ovat myynnissä 10€ hintaan to 4.4. – su 14.4. Tämän jälkeen ostettuna ruokalipun hinta on 12€. Ruokalippuja myydään excursiopäivän iltaan saakka.
Yhteisruokailu on tänä vuonna kotiruokabuffet, jossa otetaan huomioon 14.4. mennessä excursion ilmoittautumislomakkeella tai kide.appissa ilmoitetut erikoisruokavaliot. Vaikka ruokalippu onkin mahdollista ostaa vielä excursiopäivänäkin, suosittelemme vahvasti ennakkolipun ostamista viimeistään 14.4. ruuan riittävyyden varmistamiseksi.

Lue lisää:

Facebook.com, avautuu uuteen ikkunaan: Joensuu Savo-Karjala excursio 2024 -Facebook-tapahtuma
Kide.app, avautuu uuteen ikkunaan: Tapahtuma ja lipunmyynti Kide.appissa
Kide.app, avautuu uuteen ikkunaan: Ruokalippujen myynti Kide.appissa

Lisätietoja:

Eveliina Scharin, yhteisöllisyyskoordinaattori, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, yk@isyy.fi, puh. 044 491 6529