Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Joensuu viikko 46/2023

ti marrask. 14 11:20:37 2023

Vko 46 / 14.-20.11.2023
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Joensuu 46/2023

Vko 46 / 14.-20.11.2023
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

Uusi edustajisto on nyt valittu – hallitushaku vielä auki

Kiitos kaikille äänestäneille! ISYY on saanut uuden edustajiston seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Edustajiston tehtäviä toimeenpanevaan hallitukseen voi hakea vielä 19.11. saakka.

Tämän viikon uutiskirjeessä kuulet hallitushaun lisäksi mm. seuraavasta:

 • syksyn tapahtumien haalarimerkit ovat saapuneet
 • ISYY rekryää vuosijuhlamestaria ja -tiimiä
 • opiskelijan edunvalvonnan uutisia
 • haethan kulkuoikeudet SYKETTÄ-kuntosaleille viimeistään 17.12.
 • tule mukaan verkossa järjestettävään Opiskelukykypäivään
 • vaikuta UEF:n verkkopalveluiden käytettävyyteen
 • osallistu dialogiin mikroaggressioista
 • sekä tarjolla ilmaislippuja, sitsejä, sulkapalloa ja ampumahiihtoa. Kiinnostaisiko myös opiskelijoiden oma jääkiekko-ottelu?

Lukuiloa!

 

 
 
     
 

 
 

 

Haalarimerkit ovat saapuneet

Jäikö sinulta haalarimerkki saamatta syksyn tapahtumassa? Kaupunkisuunnistuksen, Liikuntailtapäivän ja Tour de Itä-Suomi 50km haalarimerkkejä on saatavilla ISYYn Joensuun toimistolta keskiviikosta 15.11. alkaen.

Liikuntailtapäivän jatkojen ja Tourin merkki on saatavilla toimistolta nimelläsi, joten otathan mukaan jonkin kuvallisen henkilötodistuksen. Myös opiskelijakortti kelpaa.

Kaupunkisuunnistuksen merkkien osalta toivoimme, että suunnistusryhmän tuutori/vastuuhenkilö hakisi koko ryhmän merkit samalla kertaa.

 
 
     
 
 

Hae ISYYn vuosijuhlamestariksi!

Innostutko vuosijuhlista ja tapahtumien järjestämisestä? Meillä on sinulle paikka auki!

ISYY hakee nyt vuosijuhlamestaria ensi vuonna Joensuussa 15.3.2024 järjestettäviä ISYYn 14-v. vuosijuhlia varten. Tehtävä on projektiluontoinen ja joustava. Työ sijoittuu Joensuuhun, mutta sitä on mahdollista tehdä myös osittain etänä.

Haku on auki 23.11.2023 kello 16.00 saakka. Tutustu hakukuulutukseen ISYYn sivuilla ja hae meille vuosijuhlamestariksi!

  Lue lisää  
 

Haku ISYYn vuosijuhlatiimiin on auki!

Rakastatko vuosijuhlia? Haluatko olla mukana toteuttamassa ISYYn vuosijuhlaperinteitä tai jopa kehittämässä jotain aivan uutta? Jos tapahtumajärjestäminen on sinun juttusi ja haluat olla mukana tekemässä ISYYn vuoden 2024 vuosijuhlia, tämä haku on sinulle! Aiempaa kokemusta ISYYstä ei vaadita.

Lue hakukuulutus ISYYn verkkosivuilta ja hae tiimiin 27.11.2023 mennessä!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Save the Date: 6.12. ISYYn itsenäisyyspäivän soihtukulkue

Haluatko olla osa ylioppilaskuntamme tärkeimpiä ja arvokkaimpia perinteitä? Merkkaa itsenäisyyspäivän kohdalle kalenteriisi ISYYn itsenäisyyspäivän soihtukulkue. Soihtukulkueet kulkevat itsenäisyyspäivänä kummankin kampuskaupunkin keskustassa, Joensuussa noin kello neljän ja Kuopiossa noin kello kuuden aikaan. Tarkempia tietoja tulee lähiviikkoina ISYYn sivuille.

 

 
 
     
 
 

 

Jatkettu hakuaika ISYYn hallitukseen su 19.11. saakka

ISYYn hallitus päätti viime viikolla kokouksessaan jatkaa hallitushakua vuodelle 2024 19.11.2023 saakka. Hallitus valitaan alkuperäisen tiedon mukaisesti 23.11.2023. Saapuvia hallitushakemuksia julkaistaan ISYYn verkkosivuilla (Mukaan hallitukseen -sivu) 13.-20.11. toimistoaikoina.

Tule rakentamaan kanssamme parempaa ylioppilaskuntaa! Tutustu hakuun ISYYn verkkosivuilta.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ISYYn edustajisto 2024-2025 on valittu!

ISYYn kahdeksansissa edustajistovaaleissa äänesti 23,97 % äänioikeutetuista.

Vaalilistoista Itä-Suomen Vihreä Vasemmisto ja Kylterit juhlivat vaalivoittoa kerättyään eniten ääniä vaaleissa. Kumpikin lista sai 6 paikkaa edustajistoon. Vaalien ääniharaviksi nousivat DeeKu-listan Ville Salokangas (152 ääntä) ja Itä-Suomen Vihreä Vasemmisto -listan Maija Kuivalainen (100 ääntä).

ISYYn keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja Wilma Poutanen iloitsee 8.11. julkaistussa tiedotteessa edellisten vaalien äänestysprosentin ylitystä, vaikka toivoikin korkeampaa aktiivisuutta, ja toivottaa uudelle edustajistolle onnea tulevaan kauteen.

Uusi edustajisto kokoustaa ensimmäisen kerran 23.11., jolloin he mm. valitsevat ylioppilaskunnan puheenjohtajiston ja hallituksen.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Kaverikahvila

Lämpimästi tervetuloa Kaverikahvilaan, jossa voi hengailla ja tavata toisia opiskelijoita kahvin sekä välipalan merkeissä. Kahvila kokoontuu tiistaisin klo 15-17 Kuopiossa Lukemalla ja 16.30-18.30 Joensuussa Auroran AU110-takkahuoneessa.

Voit tulla yksin tai kaverin kanssa, hetkeksi tai koko ajaksi. Osallistujat saavat muistoksi Kaverikahvilan oman haalarimerkin. Tulevat teemat ovat:

 • 14.11. PERUTTU Väritystehtäviä ja hengailua
 • 21.11. Vinkkejä prokrastinoinnin vähentämiseen, priorisointiin ja palautumiseen.
 • 28.11. Jouluaskartelua
  lue lisää, isyy.fi  
 
 
     
 

 
 

SYL:n liittokokous kokoontuu Tampereella

Suomen ylioppilaskuntien liiton vuosittainen liittokokous järjestetään 17.-18.11. Tampereella. Kokoukseen osallistuvat kaikki SYL:n 14 jäsenylioppilaskuntaa. Kokouksessa päivitetään liiton poliittista linjapaperia, hyväksytään ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio, sekä valitaan vuoden 2024 hallituksen puheenjohtaja sekä 6 muuta hallituksen jäsentä. Kokousta voi seurata SYL:n YouTube-kanavan kautta.

Hakijat puheenjohtajaksi ja hallituksen jäseniksi löydät SYL:n sivuilta.

 
 
     
 
 

SYL suhtautuu kriittisesti opintotukeen esitettyihin muutoksiin

SYL on antanut lausuntonsa hallituksen esitykseen opintotukilain muuttamisesta. SYL suhtautuu periaatteessa myönteisesti opintolainaosuuden nostoon, muttei näe sitä opiskelijoiden kokonaistoimeentuloa parantavana.

SYL suhtautuu kriittisesti siihen, ettei esityksessä esitetä varsinaisen opintorahaosuuden nostamista ja opintotuen indeksi jäädytettäisiin. Tämä ei nosta opiskelijoiden kokonaistoimeentuloa vaan ajaa opiskelijoita yhä suurempaan velkaantumiseen. Lisäksi SYL:n vähimmäisvaatimuksena olisi, että myös lainan nostoon kannustimena toiminut opintolainahyvitys nousisi samassa suhteessa opintolainaosuuden kanssa.

Vaikka SYL pitääkin 30 euron huoltajakorotusta opintorahaan tarpeellisena, huomauttaa SYL että mikäli opintotukea ei sidota elinkustannusindeksiin, ei lisäraha nosta juurikaan talouden käytettävissä olevia tuloja

Koko lausunto luettavissa täältä (pdf).

 

Opintolainoja maksamatta ennätysmäärä

Opintolainoja on perinnässä enemmän kuin koskaan, uutisoi YLE. Opiskelija saa myönteisen opintotukipäätöksen ohessa myös KELA:n valtiontakauksen opintolainalle. Mikäli opiskelija ei pysty maksamaan opintolainaansa, KELA maksaa lainan pankille ja perii sen sitten takaisin opiskelijalta.

Opintolainojen perinnän odotetaan nousevan yhteensä 80 miljoonaan euroon vuoden 2023 loppuun mennessä. Syynä on yhtäältä vuonna 2014 otettu opintolainahyvitys, joka korvasi aiemman opintolainavähennyksen. Opintolainahyvitys teki lainasta houkuttelevamman toimeentulon muodon, toisaalta syynä kasvaneisiin perintöihin on opiskelijoiden pienentynyt toimeentulo yhdessä nousseiden asumis- ja elinkustannusten kanssa. Lisäksi opintotukea uudistettiin entistä lainapainotteisemmaksi vuonna 2017.

 
 
     
 

 
 

Liikuntakaveripalvelu jää tauolle 17.11.2023 alkaen

SYKETTÄ liikuntakaveripalvelu jää tauolle 17.11.2023 alkaen. Uusia hakemuksia ei oteta vastaan enää tämän jälkeen. Liikuntakaveripalvelu palaa jälleen loppuvuodesta 2024. Tiedotamme, kun otamme vastaan taas uusia hakemuksia!

  liikuntakaverihakemus  
 

 
 
     
 
 

 

SYKETTÄ-kuntosalien kulkuoikeudet tulee hakea 17.12.2023 mennessä

Loppuvuoden kulkuoikeudet Portti54:lle, Tikkarinteen kuntosalille ja Joensuu Areenan kuntosalille tulee hakea 17.12.2023 mennessä. Syksyn viimeiset kulkuoikeudet lisätään viikolla 51. Kulkuoikeuksia lisätään jälleen keväällä 8.1.2024 alkaen.

Kuntosalien kulkuoikeudet ovat voimassa SYKETTÄ-tarran voimassaolon mukaisesti joko 31.12. tai 31.8. saakka. Hakulomake tulee täyttää aina uudestaan, kun hankit uuden SYKETTÄ-tarran. Kuntosalien kulkuoikeudet tulee siis hakea uudestaan, jos ostat uuden SYKETTÄ-tarran kevääksi 2024. Kevään SYKETTÄ-tarrat tulevat myyntiin 11.12.2023.

  kulkulupien hakulomake  
 
 
     
 

 
 

Liikuntaneuvojan lajikokeilu: Kehonhuolto ja rentoutus

Mitä? Kehonhuolto ja rentoutus
Missä? Mehtimäkihalli - pedagoginen sali (Motonet Areena)
Milloin? Ke 15.11. klo 16-17

Syksyn viimeisessä lajikokeilussa pääset tutustumaan dynaamisiin, koko kehoa avaaviin liikkuvuusharjoitteisiin. Tunnin lopuksi on rentoutusharjoitus, jota varten on hyvä varata lämmintä vaatetta mukaan. Tervetuloa huoltamaan kehoa sekä mieltä!

  Lue lisää ja ilmoittaudu  
 

 
 
     
 

 
 

Haku Kestävyysopintojen verkoston opintojaksoille

Hei opiskelija! Tahdotko laajentaa omaa kestävyysosaamistasi? Opiskele kestävyysaiheisia opintojaksoja muista suomalaisista korkeakouluista
kestävyysopintojen verkoston kautta! Haku Kestävyysopintojen verkoston
kevätlukukauden opintojaksoille on auki 17.-30.11.2023!

Kestävyysopintojen verkosto on Helsingin, Itä-Suomen, Jyväskylän, Lapin, Oulun, Turun ja
Vaasan yliopistojen sekä LAB-ammattikorkeakoulun muodostama verkosto, joka tarjoaa monitieteisesti ympäristö-, kestävyys- ja vastuullisuusteemaisia opintojaksoja. Opintojaksot
ovat avoimia kaikille kumppanikorkeakoulujen tutkinto-, jatko- ja vaihto-opiskelijoille.

 

Voit vapaasti valita kurssitarjottimelta yhden tai useamman kurssin mielenkiintosi mukaan.
Useimpiin opintojaksoihin voi osallistua etänä tai verkon kautta.

Voit suorittaa kestävyysopintoja ilman, että opintojaksot sisältyvät omiin pää- ja
sivuaineopintoihin. Jos haluat opintojaksot osaksi pää- ja sivuaineopintojasi, sovi kestävyysopintojen sovittamisesta pää- ja sivuaineopintoihisi opintokokonaisuudesta
vastaavan henkilön kanssa.

Tutustu verkoston opintojaksotarjontaan täältä:

  lue lisää, kestavyysopinnot.fi  
 
 
     
 
 

 

Microaggressions at UEF Roundtable Dialogue

Dear all,

You are warmly invited to the Roundtable Dialogue on Identifying and Confronting Microaggressions at UEF on Tuesday, the 28th of November, 2023 at AU102 from 12-15.

This initiative is supported by the UEF Inclusion and Equality Funding.

Kindly register for the event via this form. 

Although the event will take place at Joensuu, students from the Kuopio campus can also participate via Zoom.

 
 
     
 
 

Vaikuta UEFin verkkopalveluiden saavutettavuuteen ja käytettävyyteen!

Etsimme henkilöitä testaamaan UEFin tärkeimpien verkkopalvelujen (pääsivusto uef.fi, Kamu, valikoidut Moodle-kurssit) saavutettavuutta ja käytettävyyttä.

Järjestämme testaustilaisuudet kampuksilla tammikuun 2024 aikana, mutta myös muusta ajankohdasta ja toteutustavasta on mahdollista sopia. Testauksen näkökulmasta ja laajuudesta voidaan sopia tarkemmin kunkin henkilön kanssa.

 

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä tämän lomakkeen kautta. Lomake on auki marraskuun loppuun saakka.

P.S. Jos et tällä kertaa halua osallistua testaukseen, mutta sinulla on mielessä huomioita tai kehitysideoita UEFin verkkopalveluiden saavutettavuuteen ja käytettävyyteen liittyen, voit lähettää palautteesi:

 • sähköpostilla servicedesk@uef.fi
 • Kamu- ja uef.fi-sivujen alalaidassa olevan palautetoiminnon kautta (HUOM. Palautetoiminto ei ole käytössä Kamun ja uef.fi:n etusivuilla, mutta muilta Kamun ja uef.fi-sivuilta se löytyy kun vierität aivan sivun alareunaan asti)
 • Verkkosivupalaute-lomakkeella
 
 
     
 
 

Liikkuen opiskelukykyä 15.11.2023 kello 13–15

 

 
 
 

Mikä on päivässä pienin liikunnallinen teko, jonka voisit tehdä oman opiskelukyvyn parantamiseksi? Itsellesi sopiva, mieluisa liikunta tauottaa opiskeluhetkiä, auttaa palautumaan päivän rasituksista ja pitkällä aikavälillä edistää jaksamistasi.

Kolmatta kertaa järjestettävä Opiskelukykypäivä pureutuu liikkumisen merkitykseen hyvinvoinnissa, opiskelijan arkeen ja budjettiin sopivilla tavoilla. Tilaisuus on tarkoitettu sekä opiskelijoille että opiskelijoita työssään kohtaaville.

Lue lisää tapahtumasta verkkosivujemme kautta ja ilmoittaudu mukaan Teams-webinaariin (yths.fi).

  Lue lisää ja ilmoittaudu  
 
 
     
 

 
 

 

Sulkapalloturnaus 18.11.2023

Tule mukaan sulkapalloturnaukseen lauantaina 18.11. Länsikadun koululla. Turnaus on avoin kaikille SYKETTÄ-käyttäjille!

Turnaus pelataan kahdessa sarjassa: miesten- ja naisten kaksinpelinä. Sarjoihin ilmoittaudutaan oheisella lomakkeella. Sarjoihin mahtuu maksimissaan 12 pelaajaa per sarja, joten ole nopea. Osallistuminen edellyttää voimassa olevaa SYKETTÄ tarraa.

Turnausta saa tulla paikan päälle myös seuraamaan!

 
 
 

Turnauksessa noudatetaan sulkapalloliiton harrastaja-sääntöjä. Sarjat pelataan klo 8-16, lounastauko noin klo 13-14. Tarkemmat aikataulut ja ohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla. Tarkempi otteluohjelma julkaistaan ilmoittautumisen päättyessä tai kun kaikki paikat on täytetty.

Ilmoittautuminen käynnissä 16.11. klo 14 asti.

  ilmoittautuminen, google forms  
 
 
     
 
 

Ampumahiihdon IBU-cup Kontiolahdessa 27.11.-3.12.2023

Tule mukaan kannustamaan ampumahiihtäjiä!
Kauden 2023-2024 IBU-cup avaus järjestetään Kontiolahdella 27.11.-3.12.2023.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Opiskelijoille oma kuljetus Joensuusta Kontiolahteen ja takaisin torstaina 30.11.2023, kuljetukseen sisältyy juomalippu (kahvi, tee, kuuma mehu) ja haalarimerkki. Kuljetuksen hinta on 10€.

Torstain kisat:

 • 11:45 - Naiset normaalimatka
 • 15:30 - Miehet normaalimatka

Lippujen myynti käynnissä kide.appissä. Tule mukaan seuraamaan viihdyttävää ampumahiihtoa!

 

lue lisää, kide.app

 
 

 
 
     
 
 

 

Ilmaisliput taidetapahtumaan – CUDIS Meet & Greet

CUDIS-hanke (ESR+) järjestää Meet & Greet -tilaisuuden Botanian Visual Festivaleilla
23.11 klo 14.00 – 16.00. Tilaisuudessa esitellään hankkeen toimintaa ja koulutuksia, joilla
kehitetään digi- ja kansainvälisyysosaamista Pohjois-Karjalan työelämässä.

Meet & Greetistä siirrytään katselemaan valotaidetta, hanke kustantaa liput ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen on nyt auki. Tapahtuma on suunnattu humanististen ja
tietojenkäsittelytieteen alojen opiskelijoille.

Lisätietoa on hankkeen nettisivuilla:

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Joensuun seudun Vihreät nuoret ja opiskelijat eli JoVino toivottaa kaikki mukaan syyskauden loppuihin tapahtumiin!

 • to 23.11. klo 17:30 Oppositiositsit
 • to 30.11. klo 18-20 Kantapöytä
 • pe 1.12. klo 18 Jouluinen leffa-ilta
 • to 14.12. klo 18-20 Kantapöytä

Lisätietoja löydät JoVinon somesta: @joensuunvihreatnuoret!

 

Tervetuloa Oppositiositseille!

Joensuun seudun oppositiopuolueiden nuorisoedustajat järjestävät yhteiset Oppositiositsit 23.11. torstaina klo 19 Suvaksella – tule säkin. Sitseillä on ohjelmassa jotain jokaiselta järjestäjätaholta!

Sitsit maksavat 6€. Tämä sisältää alkushotit, pientä syömistä, jonkun verran holitonta juotavaa ja haalarimerkin! Ota siis mukaasi myös omia juomia ja kivaa mieltä.

MITÄ? Oppositiositsit poliittisten nuoriso- ja opiskelijajärjestöjen kanssa!
MISSÄ JA MILLOIN? Suvaksella (Suvantokatu 6, Joensuu) 23.11. torstaina klo 19!
MITÄ PÄÄLLE? Mahdolliset haalarit + teeman toteutusta omalla fiiliksellä!

  ilmoittautuminen, google forms  
 
 
     
 
 

 

Lämpimästi tervetuloa Itä-Suomen yliopiston Joy-kuoron joulukonserttiin Carelia-saliin tiistaina 5.12. klo 19.00!

Konsertissa kuullaan perinteisten joululaulujen lisäksi muun muassa Rajattoman tunnetuksi tekemiä teoksia sekä ikiaikaisia kaikuja aina keskiajalta saakka. Kuoroa johtaa Matti Makkonen. Konsertin arvioitu kesto noin 1h.

Tervetuloa laskeutumaan joulun tunnelmaan kanssamme!

Liput (ennakkoon/ovelta):

Konsertin Facebook-tapahtuman löydät tätä linkkiä klikkaamalla.

 
 
     
 
 

Winter Classic 2024

Winter Classic tulee taas! Ilmoittaudu pelaajaksi Itä-Suomen yliopiston opiskelijoiden jääkiekkojoukkueeseen tai talkoilemaan tiistaina 16.1.2024 Mehtimäen pesäpallostadionilla pelattavaan tapahtumaan!

Talkoolaisena pääset kokemaan ainutkertaisen tapahtuman järjestäjän silmin. Tapahtuman järjestämiskokemusta ei vaadita ennalta ja tehtäviin perehdytetään ennakkoon sekä kirjallisesti että paikan päällä.

Huomaathan pelaajaksi ilmoittautuessasi, että mukaan joukkueeseen mahtuu korkeintaan 15 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia. Mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin joukkueeseen on mahdollista ottaa pelaajia, päätöksen joukkueen kokoonpanosta tekee joukkueen kapteeni.

Pelaajiksi ilmoittautuneiden tiedot tarkistetaan Elite Prospectsista.

Winter Classicissa pelaaminen edellyttää omia tai itse hankittuja lainavarusteita, esimerkkivarustelistana: kypärä (jossa visiiri tai häkki), kaulasuoja, rintapanssari, kyynärsuojat, hanskat, housut, polvisuoja, luistimet ja maila.

 

Pelaajia ei ole vakuutettu tapahtuman järjestäjän toimesta. Tapahtuman järjestäjänä toimii ISYY, ISYYn Joensuun liikuntakerho ja SYKETTÄ Joensuu

Kysy lisää:
Palvelusuunnittelija
044 576 8418
vapaa-aika@isyy.fi

  ilmoittaudu pelaajaksi  
  ilmoittaudu talkoilemaan  
 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

21.11. Kaverikahvila
28.11. Kaverikahvila
6.12. Itsenäisyyspäivän soihtukulkue
16.1. Winter Classic 2024 -jääkiekko-ottelu

Kerhojen kokoontumiset (Haltia)

Ma klo 15-20 ISYY:n MtG-kilta
Ti klo 16-18 ESN Joensuu
Ti klo 18-20 LUOMIO!-sanataidekerho
Ke klo 16-20 JOOJAKU
To klo 16-20 Joensuu Board Gamers
Pe klo 16-20 ISYY Chess Club - Joensuu

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Joensuun kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Joensuun kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 15, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko