Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Joensuu viikko 5/2023

ti tammik. 31 15:15:20 2023

Vko 5 / 30.1.-5.2.2023
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Joensuu 4/2023

Vko 5 / 30.1.-5.2.2023
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

📨 Tämän viikon uutiskirjeessä mm.

📌 Järjestöjen ja kerhojen kansainvälisen toiminnan kehitysavustus
📌Tämä viikko aikaa hakea tuutoriksi
📌 Vaihto-opiskelukierros alkaa
💬 ISYYn kielikahvilat
🎾 Liikuntailtapäivä ja jatkobileet
🤸 Aktiivinen arki -ryhmät avoinna
🤸 Sporttikummeja haetaan
📷 Kaverikuvaus kampuksella
✨ Kerhojen tapahtumia
✨ SILLAT-tapahtumia
✨ Muita tapahtumia

 

 
 
     
 

 
 

 

ISYYn edustajisto kokoustaa ensi viikon torstaina 2. helmikuuta kello 17 alkaen!

Kokous pidetään kampuksilla tiloissa M100 (Joensuu) ja SN200 (Kuopio) ja sitä voi seurata paikan päällä tai ISYYn Youtube-kanavalla. Kokouksessa muun muassa valitaan uusi pääsihteeri, päätetään edustajiston puheenjohtajiston palkkioista ja keskustellaan uuden toimitilan hankkimisesta.

Katso kokouskutsu ja esityslista ISYYn verkkosivuilta.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ISYY kouluttaa kampuksilla toimivia järjestöjä 7.-8.2.2023

Ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona 7.-8.2. ISYY järjestää kampuksillamme toimiville aine- ja kampusjärjestöille koulutuksen, jonka aikana käsitellään laajasti eri osa-alueita järjestötoiminnasta.

Koulutuksessa järjestöt kuulevat ylioppilaskunnasta ja sen tarjoamista palveluista järjestölle. Lisäksi järjestötoimijoita koulutetaan mm. yhdistyslainsäädännöstä, hallitustyöskentelystä järjestöjen viestinnästä, edunvalvonnasta ja häirintä- ja kiusaamistapausten käsittelystä. Järjestökoulutuksen koulutussisällöt toteutetaan etänä, jotta koulutus on saavutettava mahdollisimman monelle. Tänä vuonna järjestämme koulutuksen ensimmäisenä päivänä, tiistaina 7.2. iltaohjelmaa, jonka tavoitteena on lisätä yhteisöllisyyttä ja yhteyksiä ainejärjestötoimijoiden keskuudessa.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

ISYY avaa jälleen järjestöjen ja kerhojen kansainvälisen toiminnan kehityshankeavustuksen!

Avustus on tarkoitettu vuonna 2023 toteutettaviin, kotikansainvälistymistä edistäviin tapahtumiin ja projekteihin.

Hankkeen tulee edistää kansainvälisyyttä tai kotikansainvälisyyttä ja sen eduiksi katsotaan idean toistettavuus ja kopioitavuus, poikkitieteellisyys, pitkäjänteisyys, innovatiivisuus ja luovuus, ympäristöystävällisyys, ja sekä tutkinto-opiskelijoiden että vaihdossa olevien opiskelijoiden huomioiminen.

Kaksi parasta hakemusta saa 400 € avustuksen. Avustuksen hakuaika on 1.2.-1.3.2023.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Haluaisitko opiskella kiinaa tai japania? 

ISYYn kielikahvilavalikoima on nyt julkaistu ja kielikahvilat starttaavat pian! Tänä keväänä avoimet kielikahvilat Joensuussa ovat: 

  • Kiina (alkeet)
  • Japani (keskitaso)
  • Japani 

Kielikahviloiden ideana on, että opiskelija opettaa valitsemaansa kieltä toisille opiskelijoille vapaamuotoisesti ja rennossa ilmapiirissä. Palauttamalla muutaman pienen tehtävän Moodleen, voit ansaita 1 op osallistujana. 

Lue lisää ja liity kielikahviloihin allaolevasta linkistä!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Joensuu liikuntailtapäivän jatkot 21.2.

Kevään liikuntailtapäivää vietetään Itä-Suomen yliopistossa ja Karelia-ammattikorkeakoulussa 21.2.2023. Liikuntailtapäivä on vapautettu opetuksesta klo 12.15 eteenpäin, ja päivän aikana on tarjolla monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ympäri Joensuuta. Liikuntailtapäivän ohjelma saatavilla SYKETTÄ-sivuilla 31.1.

Koronavuosien jälkeen päästään vihdoin juhlimaan myös kevään liikuntailtapäivän jatkobileitä! Tällä kertaa juhlitaan asiaan kuuluvasti after ski -teemalla, ja luvassa mm.

  • Beer Pong
  • Kilpailuja (pääpalkintoina 2x laskettelupaketti Kolille sis. kyydit, vuokravälineet ja hissiliput kolmelle!)
  • Paras asu -kilpailu (voittaja palkitaan!)
  • Juontaja
  • Esiintyjä: Hatarat Muistikuvat

Lipun hinta 3 € + narikka. Ennakkoliput myytävänä kide.apissa. Ennakkolipun ostaneille liikuntailtapäivän haalarimerkki (rajoitettu määrä!), jonka saa baarin ovelta sisäänpääsyn yhteydessä.

MITÄ? Liikuntailtapäivän jatkobileet
MISSÄ? Bepop Joensuu
MILLOIN? 21.2. klo 22
MITÄ MAKSAA? 3 € + narikka
MITÄ PÄÄLLE? After ski -teeman mukaan + haalarit (paras asu palkitaan!)

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Jääkiekon superkuukausi huipentuu Opiskelijoiden Winter Classicissa 2023

Itä-Suomen Yliopiston ja Karelian Ammattikorkeakoulun opiskelijat kamppailevat Pohjois-Karjalan mestaruudesta Opiskelijoiden Winter Classic -jääkiekkotapahtumassa keskiviikkona 8.2.2023 klo 18:30 Mehtimäen kilpajäähallissa (Kisapolku 4, Joensuu).

Ennen ottelua ja ottelun erätauoilla ohjelmaa ja kilpailuja yleisölle. Tapahtuman virallinen “limited edition” haalarimerkki myynnissä vain tapahtuman kioskilta. Luvassa tapahtuma, jolle NHL:kin kalpenee. Tule siis  mukaan seuraamaan, kannustamaan ja nauttimaan ensimmäistä kertaa järjestettävästä maksuttomasta talviurheiluspektaakkelista!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Vielä tämä viikko aikaa hakea tuutoriksi!

UEF:n tuutorihaku on auki 5.2.2023 asti. Uudet kandi-, maisteri- ja kv-opiskelijat tarvitsevat tukeasi! Seniorituutorina voit olla mukana kehittämässä tuutorointia.

Kiinnostuitko? Lue lisää osoitteesta:

  Lue lisää  
 
 
     
 

 

 
 

Liikuntailtapäivä 21.2.2023 🎾

Kevään 2023 liikuntailtapäivää vietetään tiistaina 21.2.2023. Itä-Suomen yliopiston ja Karelia-amk:n yhteinen liikuntailtapäivä on vapautettu opetuksesta klo 12.15 alkaen rehtoreiden päätöksellä. Liikuntailtapäivänä on tarjolla on runsaasti liikunta-aktiviteetteja ja erikoistarjouksia liikuntapaikoissa opiskelijoille ja henkilökunnalle. Liikuntailtapäivään osallistuminen ei vaadi SYKETTÄ-tarraa.

🥊 Ohjelman lisäksi myös kaikki SYKETTÄ-liikuntakalenterin tunnit 21.2. ovat osa liikuntailtapäivän ohjelmaa! Osallistuaksesi liikuntakalenterin tunneille ja vuoroille liikuntailtapäivänä sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjäksi sekä ilmoittautua tunneille ja vuoroille.

🏋🏼‍♀️ Liikuntailtapäivän ohjelma on nyt julkaistu! Ohjelmaa päivitetään vielä julkaisun jälkeen ja muutokset ohjelmassa voivat olla mahdollisia. Ilmoittautumisajat ovat tapahtumakohtaisia ja ilmoittautuminen liikuntakalenterin kautta alkaa viikkoa ennen tapahtumaa.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Vielä ehdit ilmoittautua Hyvinvointia arkeen -ryhmään!

SYKETTÄ Joensuu järjestää keväällä 2023 kaksi eri liikuntaneuvontaryhmää: Hyvinvointia arkeen ja Liikutaan yhdessä. Jos kaipaat tukea kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen liikunnan, ravitsemuksen ja itsetuntemuksen avulla, on Hyvinvointia arkeen -ryhmä sinua varten. Ryhmät ovat ilmaisia eivätkä vaadi SYKETTÄ-tarraa.

Tarkemmat tiedot ryhmien sisällöistä, aikatauluista, ohjaajista ja ilmoittautumisista löydät SYKETTÄ Joensuun nettisivujen Ajankohtaista -osiosta. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen ryhmään päättyy 1.2.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Ilmoittautuminen Aktiivinen arki -ryhmiin on alkanut

SYKETTÄ Joensuu järjestää keväällä 2023 kaksi eri liikuntaneuvontaryhmää: Hyvinvointia arkeen ja Liikutaan yhdessä. Jos haluaisit lisätä arkeesi liikuntaa ja kaipaat siihen ryhmän tukea tai koet yksinäisyyden tunteita, olisi Liikutaan yhdessä -ryhmä sinulle sopiva. Ryhmät ovat ilmaisia eivätkä vaadi SYKETTÄ-tarraa.

Tarkemmat tiedot ryhmien sisällöistä, aikatauluista, ohjaajista ja ilmoittautumisista löydät SYKETTÄ Joensuun nettisivujen Ajankohtaista -osiosta. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen ryhmään päättyy 15.2.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

Tervehdys hankekoordinaattorilta

Moikka jälleen! Kevään ensimmäiset tapahtumat ovat nyt takanapäin. On ollut niin kivaa päästä pitkästä aikaa tositoimiin. Tästä osiosta saat tietoa SILLAT-hankkeen tulevista tapahtumista. Lisäksi lopussa on mainos Kaveritoiminnasta, johon nykyään harrastuskaveri-palvelu kuuluu. Toiminnassa voi etsiä myös opiskelu- tai liikuntakaveria. Mukavaa viikon jatkoa!

-Riina

 
 
     
 
 

 

Hirvimetsä-näytelmän koenäytös 15.2.

Joensuun kaupunginteatteri toivottaa opiskelijat tervetulleeksi koeyleisöksi Hirvimetsä näytelmän harjoituksiin Pienelle näyttämölle keskiviikkona 15.2. klo 19.30.

Elli Salon palkittu ja suosittu näytelmä liikkuu perinteisen sukupolvitarinan ja suurten filosofisten kysymysten sokkelossa ketterästi kuin orava. Hirvimetsän harjoitukset kestävät noin 1 t 25 minuuttia. Harjoituksiin ei sisälly taukoa.

Vielä on tilaa, joten ilmoittaudu mukaan 1.2. mennessä!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Tervetuloa Joensuun Kaverikahvilaan!

Ensi tiistaina 7.2. klo 16-18 on kevään ensimmäinen Kaverikahvila!

Kaverikahvila kohtaamispaikkana avaa mahdollisuuden tutustua muihin opiskelijoihin rennossa ilmapiirissä. Kyseessä on opiskelijoiden olohuone, jossa pääsee levähtämään ja nauttimaan kahvia sekä välipalaa. Kaverikahvilaan voi saapua yksin tai kaverin kanssa.

Kahvila kokoontuu kevään ajan joka tiistai klo 16-18 Auroran takkahuoneella AU110:ssa. Luvassa on vaihtuvaa ohjelmaa, mutta ennen kaikkea hauskaa seuraa. Tervetuloa!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Ystävänpäivä tulee!

Ystävänpäivänä 14.2. on luvassa SILLAT-hankkeen järjestämää ohjelmaa:

  • Joensuussa yhteiskävelylenkki ja kahvit klo 16-18, lähtö Alkukiviltä

Lisäksi Kaverikahvilassa on luvassa ystävänpäiväkorttien askartelua. Lue lisää tapahtumista ISYYn tapahtumakalenterista, linkki alempana. Tervetuloa mukaan!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Tule mukaan Kaveritoimintaan!

Kaipaisitko uutta kaveria opiskeluun, vapaa-ajan harrastukseen tai liikkumiseen?

ISYYn, Student2Studentin ja SYKETTÄ-palveluiden yhteinen Kaveritoiminta-palvelu antaa mahdollisuuden löytää kaverin/kavereita aktiiviseen opiskeluun, harrastamiseen tai liikkumiseen. Palvelu kokoaa alleen kolme erilaista osa-aluetta (opiskelukaveri, harrastuskaveri ja liikuntakaveri), joihin jokaiseen on oma hakemuksensa. Voit valita yhden osa-alueen hakemuksen täytettäväksi omien tarpeidesi mukaan tai halutessasi voit täyttää ja etsiä kavereita kaikista osa-alueista.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Vaihto-opiskelun hakukierros helmikuussa!

Hakukierros vaihtoon kevätlukukaudella 2023 aikana on auki helmikuussa! Hakukierros alkaa 1.2. ja päättyy 15.2. kello 15:00 – huolehdi että teet hakemuksesi ajoissa.

Hakemus kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ennen hakuajan umpeutumista.

Lue hakuilmoitukset Kamusta ja tee hakemuksesi SoleMOVE-järjestelmässä. Lisätietoja Kamun vaihto-opiskelu ja kansainvälistyminen -kokonaisuudessa!

 
 
     
 
 

 

YTHS tiedottaa

  • Päivitä yhteystietosi Selfissä. Huolehdithan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla, sillä ne eivät päivity automaattisesti väestörekisterikeskuksesta tai muilta tahoilta YTHS:lle. Tietojen ajantasaisuus tekee asioinnistasi entistä sujuvampaa. Lisätiedot.
  • Kevään ryhmät on julkaistu! Kevään aikana YTHS tarjoaa erilaisia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä ryhmiä, joista voit saada vertaistukea ja eväitä terveyden ja elämänhallinnan tueksi. Lue lisää.
  • Oletko uusi opiskelija ja aloitit opintosi kevätlukukaudella 2023? Vastaa nyt TerveysStartti -kyselyyn Selfissä. Vstattuasi kyselyyn saat palautteen terveydentilastasi ja mahdollisesti ohjauksen YTHS:n terveydenedistämisen palveluihin. Lue lisää. Sivuiltamme löydät hyödyllistä tietoa palveluista ja asioinnista. Lue lisää.
  • Maksuton YTHS Ravitsemus on käytössäsi opintojen ajan! Palvelu tuo ulottuvillesi valmennuksia, podcasteja, artikkeleita ja muuta monipuolista sisältöä ajasta ja paikasta riippumatta. Lue lisää ja lataa sovellus!
 
 
     
 
 

Hellitä otetta -ryhmä toteutuu maaliskuussa Joensuussa, ilmoittautuminen auki

Hellitä otetta – työkaluja perfektionisteille on opintopsykologin ohjaama perustutkinto-opiskelijoille suunnattu ryhmä, joka keskittyy haitallisen perfektionismin sekä vaativuuden kanssa pärjäämiseen etenkin opintojen näkökulmasta. Ryhmän tavoitteena on pienentää opiskelu-uupumuksen riskiä, selkeyttää omia opiskelutavoitteita ja elämänarvoja sekä harjoitella joustavampaa suhtautumista opiskeluun. Ryhmän kantava voima on myötätuntoinen vertaistuki. Ryhmässä työstetään mm. seuraavia teemoja:

  • mitä perfektionismi on ja miten sen kanssa voisi tulla paremmin toimeen
  • mitä hyötyä itsemyötätunnosta on hyvinvoinnille ja opintomenestykselle
  • miten omia arvoja kuuntelemalla voi saada arjesta enemmän irti
  • kuinka tulla toimeen epäonnistumisen pelon kanssa
  • mikä avuksi vitkutteluun ja aikaansaamisen vaikeuksiin

Lähiryhmä Joensuussa toteutuu seitsemän kertaa, torstaisin klo 8.15-9.45. Ensimmäinen tapaaminen on 16.3.2023, ja viimeinen tapaaminen 4.5.2023. Kiirastorstaina 6.4. ei ole ryhmätapaamista. Hae ryhmään täyttämällä lomake viimeistään keskiviikkona 1.3.2023. Opintopsykologi Marinia Sorjonen-Ward on Sinuun puhelimitse yhteydessä viimeistään perjantaina 3.3.2023, jotta voidaan yhdessä keskustella hieman tilanteestasi ja siitä, voisiko ryhmästä olla Sinulle tässä kohtaa tukea opintoihisi ja hyvinvointiisi. Voit kysyä ryhmästä lisätietoja sähköpostilla: marinia.sorjonen-ward@uef.fi

 
 
     
 
 

Tarvitsetko tukea ja ohjausta kielikeskuksen opintoihin?

Älä jää asian kanssa yksin, kielikeskuksen Kopparit auttavat sinua!

Koppareihin saat yhteyttä sähköpostitse kopparit@uef.fi tai voit tulla tapaamaan Kopparia
tiistaisin klo 16–17 Joensuussa luokkaan AU208 tai samaan aikaan etänä Zoomin kautta.

Lisäksi tarjoamme rentoja opiskelutuokioita Joensuun kampuskirjastolla. Voit tulla tekemään
kielikeskuksen opintojesi tehtäviä perjantaisin klo 9–12 tilaan CK216 Joensuun
kampuskirjaston 2. kerrokseen. Paikalla on aina yksi Koppareista ohjaamassa ja tukemassa.

Lisätietoa ja Zoom-linkki Kamussa ja kielikeskuksen opintoyhteisössä.

 

 
 
     
 
 

 

Tule lapsen tai nuoren Sporttikummiksi!

Sporttikummitoiminta on Pelastakaa Lapset järjestön ehkäisevän työn muoto, jossa valmennetaan täysi-ikäisiä vapaaehtoistoimijoita (= Sporttikummeja) lapsiperheiden tueksi liikuttamaan lapsia ja nuoria, jotka eivät liiku arjessaan tarpeeksi. Sporttikummina liikut yhdessä lapsen kanssa tai mahdollistat lapsen liikkumisen hänen harrastuksessaan. Näin toimien pystymme tulemaan lapsiperheitä, joilla syystä tai toisesta ei ole voimavaroja mahdollistaa lapsen harrastamista, mutta ennen kaikkea lisäämme lasten ja nuorten rohkeutta lähteä liikkeelle ja saada liikunta luontevaksi osaksi elämää.

Tule mukaan toiminnalliseen ja aktiiviseen vapaaehtoistoimintaan – tuemme sinua toiminnassa eri muodoin!

Järjestämme seuraavan uusien Sporttikummien valmennuksen ti 28.2.2023 klo 16-20:30.

Mukaan pääset oheisen linkin kautta:

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

AEGEE Joensuu - Liittyy hallitukseemme!

AEGEE Joensuu on ainoa puolueeton poliittinen opiskelijayhdistys yliopistossa. 📣
Jos olet kiinnostunut edunvalvonnasta, pehmeiden taitojesi kehittämisestä, kulttuurienvälisestä vaihdosta, englannin kielen parantamisesta, tai CV:si vahvistamisesta, tule mukaan! 
Hallituksessamme on avoinna yksi paikka:🌟

Ordinary board member (Hallituksen varsinainen jäsen)

 

 
 
 
  • Tukee hallitusta tarvittaessa
  • Mahdollisuus ehdottaa tapahtumia/toimia, osallistua aktiivisesti tapahtumien järjestelyihin ja nähdä omien ideoiden toteutuvan
  • Tämä on joustava rooli, joten voit tehdä siitä omanlaisesi!

Jos olet kiinnostunut liittymään hallitukseemme, tule mukaan viikoittaiseen kokoukseemme, jossa valitaan uudet hallituksen jäsenet. 📥
Jos et pääse kokoukseen, mutta haluaisit asettua ehdolle, lähetä sähköpostia (englanniksi) osoitteeseen contact-joensuu@aegee.eu. Esittele itsesi ja kerro, mikä tekee sinusta sopivan kyseiseen tehtävään.📃

📌 AU205 
🗓 keskiviikko 1 helmikuuta klo. 16.30 

 
 
     
 
 

Opiskelija, tule ystäviesi kanssa kaverikuvaan 2.2. klo 11-13!

Haluatko lähettää kuvaterveisiä kavereillesi ja perheellesi ystävänpäivänä? Kaipaatko kuvia opiskelukavereistasi ja itsestäsi muistojen kansioon? Tule ilmaiseen kaverikuvaan! Järjestämme pop-up-kuvaamon Carelian ja Snellmanian aulassa to 2.2. klo 11–13

Yliopiston viestintäpalvelut pystyttää pop-up-kuvaamon Joensuun kampuksella Carelian aulaan ja Kuopion kampuksella Snellmanian aulaan torstaina 2.2. klo 11–13. Voit tulla kuvauttamaan itsesi ja kaverisi ilmaiseksi videotaustaa vasten, ja saat valokuvan itsellesi sähköpostitse.

Halutessasi voit myös antaa yliopiston viestintäpalveluilla luvan jakaa kaverikuvia yliopiston somekanavissa ystävänpäivänä 14. helmikuuta.

Tervetuloa kaverikuvaan! Otamme ryhmiä kuvattavaksi saapumisjärjestyksessä, ei siis tarvita ennakkoilmoittautumisia.

 
 
     
 
 

 

AEGEE Joensuu Get-to-know-us Games Night 2.0

AEGEE Joensuu Get-to-know-us Games Night 2.0
Peli-iltamme on palannut! Olitpa sitten missannut lukukauden ensimmäisen peli-iltamme tai olet valmis toiseen kierrokseen, tule mukaan tapaamaan uusia ihmisiä, tutustumaan AEGEE:hen ja rentoutumaan pelaten lautapelejä. 🎲🃏
Ilmoittaudu mukaan - AEGEE:n jäsenyyttä ei tarvita!

📌 60's Palaver (Kauppakatu 22, Joensuu)
📅 torstai 2 helmikuuta klo. 19.00

Huom: puhutaan englantia AEGEE:n tapahtumissa - vaikka puhusit vaan vähän enkkua, tervetuloa vaan mukaan!

Ota yhteyttä ja löydä lisätietoja
Instagram: @aegee_joensuu
Facebook: AEGEE Joensuu
Sähköposti: contact-joensuu@aegee.eu

tai tule mukaan viikoittaiseen kokoukseemme, joka keskiviikko klo. 16.30 AU205:ssä.

 
 
     
 
 

Tietoiskuja ja reseptejä maailman palkokasvipäivänä 10.2. Carelian aulassa

Itä-Suomen yliopisto osallistuu maailman Palkokasvipäivän viettoon perjantaina 10. helmikuuta. Opiskelijaravintoloissa tarjoillaan tuolloin palkokasveista valmistettua ruokaa, ja kotitaloustieteen opiskelijat puolestaan tarjoilevat Joensuun kampuksella Carelia-rakennuksen aulassa klo 9–13 tietoa sekä reseptejä palkokasveista.

Aulaan kootussa näyttelyssä selviää muun muassa, mikä merkitys palkokasveilla on maailman ravitsemuksessa ja miksi palkokasveja tulisi suosia ruokavaliossa. Opiskelijat antavat myös vinkkejä siitä, kuinka palkokasveista valmistetaan maistuvia ruokia – ja samalla voi testata palkokasvien tuntemustaan.

Opiskelijoiden järjestämä teemapäivä on osa Kestävä kehitys Ruoka- ja ravitsemusjärjestelmissä -opintojaksoa. Teemapäivään osallistuu myös ENO-verkkokoulu, jonka kanssa opintojaksolla tehdään muutakin yhteistyötä. Kestävän kehityksen opintojakso järjestetään sekä suomeksi että englanniksi.

 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

Tammikuu
24.1.-5.2. Tuutorihaku
25.1.-8.2. ISYY goes Jääkiekon superkuukausi
31.1. ESN Joensuu klo 16-18 Haltian kokoustilassa
31.1. SILLAT-aamupala klo 8.15-9 @ Portti54
31.1. Luomio!-sanataidekerho klo 18-20 Haltian kokoustilassa

Helmikuu
1.-2.2
. Isosisaruskoulutus klo 16.30-20 (Joensuun Setlementin tilat, Siltakatu 10 A 13)
1.2. SILLAT-aamupala klo 8.15-9 @ Portti54
1.2. JOOJAKU klo 16-20 Haltian kokoustilassa
1.2. AEGEE Joensuu -kokous klo 16.30 tilassa AU205
2.2. SILLAT-aamupala klo 8.15-9 @ Portti54
2.2. Kaverikuvaus klo 11-13 Carelian aulassa
2.2. Joensuu Board Gamers klo 15-20 Haltian kokoustilassa
2.2. ISYYn edustajiston kokous klo 17
2.2. AEGEE Joensuu Get-to-know-us Games Night 2.0 klo 19 60's Palaverissa
3.2. Chess Club klo 16-20 Haltian kokoustilassa 
3.2. Hairahduksia -musiikkinäytelmä klo 18 Kulttuuritehdas Siihtalassa
4.2. Hairahduksia -musiikkinäytelmä klo 18 Kulttuuritehdas Siihtalassa
6.2. MTG-kilta klo 15-20 Haltian kokoustilassa
7.-8.2. ISYYn järjestökoulutus
7.2. ESN Joensuu klo 16-18 Haltian kokoustilassa
7.2. Luomio!-sanataidekerho klo 18-20 Haltian kokoustilassa
7.2. Kaverikahvila klo 16-18 AU110 (järj. SILLAT)
8.2. Kansainvälisten osaajien rekrytointitapahtuma TalentMatch Luotsissa
10.2. Maailman palkokasvipäivä: palkokasvilounasta, tietoiskuja ja reseptejä Carelialla
14.2. SILLAT: Yhteiskävelylenkki ja kahvit klo 16-18, lähtä Alkukiviltä
15.2. Hirvimetsä-näytelmän koenäytös klo 19.30 Joensuun kaupunginteatterissa (järj. SILLAT)
18.-19.2. SPR:n Nuorten kv-päivät (Savo-Karjalan piiritoimisto, Kauppakatu 35)
21.2. Liikuntailtapäivä
21.2. Liikuntailtapäivän jatkobileet klo 22 alkaen Bepopissa
28.2. Sporttikummien valmennus klo 16-20.30 (järj. Pelastakaa Lapsset ry)

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Joensuun kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Joensuun kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko