Ajankohtaista

20.09.2016

Aika antaa kiitosta tai noottia – ISYY:n Hymy- ja valitusviikko 3.–9.10.2016

Hymy- ja valitusviikon aikana sinulla on mahdollisuus antaa Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan kautta palautetta ISYY:lle, yliopistolle, YTHS:lle, Amicalle tai kenelle tahansa opiskelijan elämään vaikuttavalle toimijalle. Kirjoita palautteesi post it -lappuun Hymy- ja valitusviikkojen ständeillä, kerro se suoraan ständin pitäjille tai anna se meille sähköisen lomakkeen kautta.

Mitkä jutut toimivat ja ansaitsevat kiitosta? Entä mikä ärsyttää ja kaipaa parannusta? Kerro se meille, niin viemme palautteen eteenpäin!

Sähköisen lomakkeen kautta voit antaa palautetta viikolla 40. Lomake avautuu ma 3.10. klo 8.00 sulkeutuu su 9.10. klo 23.59.

Linkki sähköiseen lomakkeeseen

Joensuun tapahtumat:

Carelian aulassa kerätään palautetta torstaina 6.10. klo 10–14 välisenä aikana.

Palautetta voi antaa myös post it -lapuilla Naturan, Futuran, Agoran ja Carelian auloissa.

Kuopion tapahtumat:

Snellmanian ala-aulassa kerätään palautetta torstaina 6.10. klo 10–14  välisenä aikana.

Palautetta voi antaa myös post it -lapuilla Snellmanian ja Canthian auloissa.

Savonlinnan tapahtumat:

OKL:n yläaulassa kerätään palautetta keskiviikkona 5.10. klo 10–14 välisenä aikana.

Palautetta voi antaa myös post it -lapuilla OKL:n yläaulassa.

Hymy- ja valitusviikot osana Hyvinvointiviikkoa sekä Students of Finland -kampanjaa

Viikolla 40 kampuksilla vietetään myös Itä-Suomen yliopiston ja ylioppilaskunnan Hyvinvointiviikkoa. Hyvinvointiviikon ohjelman löydät ISYY:n verkkosivuilta.

Suomen ylioppilaskunnat ja Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL julkaisevat syksyn aikana haastatteluiden ja kuvien keinoin #StudentsofFinland-hashtagin alla tarinoita opiskelijoista sekä heidän arjestaan ja ajatuksistaan opintoihin liittyen. Seuraa hashtagia #StudentsofFinland Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta jakaa Isyyläisten tarinoita erityisesti viikolla 40, 6.–8.10. Jaa sinäkin omat kokemuksesi opiskelijaelämästä ja Hyvinvointiviikolta somessa käyttämällä #StudentsofFinland, #opiskelijaelämää sekä ISYY:n omaa #StudentsOfUef-hashtagia.

Lue lisää:

Hyvinvointiviikolta liikunnan iloa ja hyvää oloa

Lisätietoja:

Matti Nivala, hallituksen sosiaalipoliittinen- ja tuutorointivastaava, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, matti.nivala@isyy.fi, puh. +358 44 5768404