Ajankohtaista

16.04.2024

Edustajiston kokouksen päätökset 2/2024

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) edustajisto kokousti toista kertaa tänä vuonna 11.4.2024. Kokouksessa edustajiston päätettävänä oli muun muassa viime vuoden tilinpäätöksen ja vuosikertomuksen hyväksyminen.

Edustajisto käsitteli ja hyväksyi tilinpäätöksen vuodelta 2023 sekä käsitteli hallituksen edustajistolle antaman vuosikertomuksen vuodelta 2023. Kokouksessa käsiteltiin lisäksi tilintarkastajan lausunto tilinpäätöksestä ja päätettiin vastuuvapauden myöntämisestä. ISYYn edustajisto myönsi vastuuvapauden viime vuoden toimijoille, eli hallitukselle ja pääsihteerille. Tilinpäätökseen voi tutustua ISYYn verkkosivujen materiaalipankissa, kohdassa Vuosiasiakirjat > Tilinpäätökset.

Lisäksi edustajisto päätti kokouksessaan hallituksen esityksestä, että ISYY eroaa ESN Finlandista. ESN Finland on kansallinen opiskelijajärjestö, joka keskittyy kansainvälisten opiskelijoiden asioihin sekä liikkuvuuteen. ISYYllä on aiemmin ollut ESN-toimintaa molemmilla kampuksilla ja nyt viime vuosina vain Joensuun kampuksella.

Joensuun kerhon, JEIS - Joensuu's Exchange and International Students (ent. ESN Joensuu), hallitus on yhtä mieltä, että ero ESN Finlandista on tarpeellinen. ISYYn hallitus katsoo, että ESN Finlandista eroaminen ei vaikuta olennaisella tavalla kerhon ydintoimintaan tai siihen, mitä palveluja kerho voi tuottaa ISYYn kansainvälisille opiskelijoille. Vain yhden organisaation, ISYYn, alla toimiminen sen sijaan helpottaa kerhon toimintaa merkittävästi. 

Kokouksen pöytäkirja on julkaistu ISYYn verkkosivujen materiaalipankkiin: Edustajiston toiminta > Pöytäkirjat. Edustajisto kokoustaa seuraavan kerran 16. toukokuuta.

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Materiaalipankki

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Edustajiston kokouksen pöytäkirja 2/2024

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Tilinpäätös 2023

Lisätietoja:

Julia Lautala, edustajiston puheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), epj(at)isyy.fi, p. 044 576 8404