Ajankohtaista

15.01.2018

Hakukuulutus: Opiskelijaedustaja yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunnan opetuksen kehittämistyöryhmään

Yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunnassa toimii perusopetuksen kehittämisryhmä, jonka tehtävä on mm. seurata tiedekunnan opetuksen kehityksen mittareita, seurata opiskelijapalautetta sekä tehdä esityksiä opetuksen kehittämisen toimenpiteistä laitoksille ja tiedekunnalle. Kehittämisryhmä toimii vuoteen 2021 saakka. Kehittämisryhmässä on opiskelijaedustus.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee vapautuneen opiskelijaedustuspaikan tilalle yhtä (1) edustajaa yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden opetuksen kehittämisryhmään.

Opiskelijaedustajaksi on hakukelpoinen henkilö, jolla on oikeus suorittaa yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunnassa alempi tai ylempi korkeakoulututkinto tai lisensiaatin tai tohtorin tieteellinen jatkotutkinto. Henkilö, joka on yliopistoon yli 50 %:ssa palvelussuhteessa, ei ole oikeutettu hakemaan toimielimeen opiskelijoiden ryhmässä.

Opiskelijaedustajalta toivotaan reipasta otetta tarttua asioihin, opiskelijoita koskevassa päätöksenteossa opiskelijanäkökulman esiin tuomista ja kehittämisehdotuksia tiedekunnan opetukseen liittyen.

Perustellut hakemukset tulee jättää sähköisen lomakkeen kautta maanantaihin 29.1.2018 klo 12.00 mennessä.

Valittavan opiskelijaedustajan päättää ylioppilaskunnan hallitus kokouksessaan.

Lisätietoja:

Mikko Aaltonen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan asiantuntija, koulutus- ja sosiaalipolitiikka, p. 044 576 8414, koso@isyy.fi