Ajankohtaista

03.12.2020

ISYY hakee järjestöasiantuntijaa (toimipaikka Kuopio)

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee järjestöasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.2021–31.12.2021 (määräaikaisuuden syy on sijaisuus).

ISYYn järjestöasiantuntijan pääasiallisina tehtävinä ovat:

  • Asiakaspalvelu- ja toimistotehtävät ylioppilaskunnan toimistossa
  • Kassakirjanpitoon liittyvät tehtävät
  • Koulutus- ja muiden tapahtumien järjestäminen
  • Ylioppilaskunnan saavutettavuusasioista vastaaminen
  • Kerho- ja järjestötoiminnasta vastaaminen
  • Kuopion vuokratilojen varaus- ja tila-asioista vastaaminen
  • Muut pääsihteerin mahdollisesti määräämät tehtävät

Hakijalta edellytetään korkeakoulukentän tuntemusta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, organisointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus ylioppilaskuntatoiminnasta ja järjestö- ja toimistotyöstä katsotaan eduksi. Kokemus taloushallinnon tehtävistä sekä kassan käytöstä katsotaan eduksi sekä saavutettavuusasioiden tuntemus.

Tehtävä on työajaltaan joustava kokopäiväinen toimi (37,5 tuntia/viikko). Palkka maksetaan ISYYn palkkataulukon mukaan, lähtöpalkka ilman lisiä on n. 2022 €/kk. Noudatamme Ylioppilaskuntien työehtosopimusta. Hakuaika tehtävään on 3.12-17.12.2020.

Vapaamuotoiset työhakemukset toimitetaan pdf-tiedostoina sähköpostitse osoitteeseen: hakemukset@isyy.fi. Sähköpostiin otsikko ”Järjestöasiantuntija”. Nimeä mahdolliset liitetiedostot selkeästi omalla nimelläsi “Matti Meikäläinen CV ja Matti Meikäläinen hakemus”.

Haastattelut järjestetään 7.1.2021 Kuopiossa. Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on noin 13 300 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 15 henkilöä ja vuosittainen liikevaihto n. 1,6 miljoonaa euroa. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voi tutustua osoitteessa: www.isyy.fi.

Lisätietoja:

Sanna Heinonen pääsihteeri, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8417, paasihteeri(at)isyy.fi

Aino Peltonen, hallituksen puheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8404,
puheenjohtaja(at)isyy.fi