Ajankohtaista

01.09.2017

ISYY hakee kansainvälisten asioiden ja hallinnon koordinaattoria (Kuopio)

Hakukuulutus

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.11.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan

Kansainvälisten asioiden ja hallinnon koordinaattoria (Kuopio)

kokopäivätoimiseen tehtävään (37,5 tuntia viikossa). Tehtävä on jaettu kahteen osaan; kansainvälisten asioiden koordinaattorin (50 %) ja hallinnon (50 %) tehtäviin.

Kansainvälisten asioiden ja hallinnon koordinaattorin tehtävään kuuluu mm.

– Sosiaalisen ohjelman järjestäminen ulkomaalaisopiskelijoille yhdessä ESN KISAn kanssa
– Saapuvien ulkomaalaisopiskelijoiden palveluiden tuottamiseen osallistuminen
– Suomalaisten ja ulkomaalaisten opiskelijoiden yhteistoiminnan kehittäminen
– Kansainvälisten asioiden viestintään osallistuminen
– Toimenkuvan kehittäminen
– Kv-asioiden valmistelu ylioppilaskunnan hallitukselle ja edustajistolle
– Tapahtumien järjestelytehtävät
– Päätösluetteloiden kirjoittaminen, kilpailutukset ja tarjouspyynnöt, tapahtumien ja kokousten käytännön järjestelyt
– Toimistotyöt ja asiakaspalvelu
– Edustajistovaalien järjestelyt
– Muut pääsihteerin määräämät tehtävät

Näiden tehtävien lisäksi työhön kuuluu mm. palvelutehtäviä ylioppilaskunnan toimistossa sekä selviytymispakkausten jako, huolto ja ylläpito. Hakijalta edellytetään yliopisto-/korkeakouluopintoja, tietämystä korkeakoulujen kansainvälisyysasioista, organisointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteista asennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, palveluhenkisyyttä ja vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Aikaisempi kokemus ylioppilaskuntatoiminnasta ja järjestötyöstä katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan asiakaspalvelualttiutta ja aitoa kiinnostusta ja innostusta kansainvälisiin asioihin sekä opiskelijaedunvalvontaan. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voit tutustua osoitteessa www.isyy.fi.

Tehtävä on työajaltaan joustava kokopäiväinen toimi (37,5 tuntia/viikko). Palkka maksetaan ISYY:n palkkataulukon mukaan, lähtöpalkka ilman lisiä on n. 1945 €/kk. Hakuaika tehtävään päättyy 15.9.2017 kello 12.00. Vapaamuotoiset työhakemukset toimitetaan pdf-tiedostoina sähköpostitse osoitteeseen: hakemukset@isyy.fi. Sähköpostiin otsikko ”Kv- ja hallintokoordinaattori”. Nimeä mahdolliset liitetiedostot selkeästi omalla nimelläsi “Matti Meikäläinen CV ja Matti Meikäläinen hakemus”. Haastattelut järjestetään 21.9.2017 Kuopiossa. Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on noin 13 000 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja.

Lisätietoja:
Pääsihteeri Anna-Kristiina Mikkonen, 044 576 8417, paasihteeri@isyy.fi
Hallituksen puheenjohtaja Tahvo Kekkonen, 044 576 8400, puheenjohtaja@isyy.fi