Ajankohtaista

01.06.2023

ISYY hakee palvelusuunnittelijaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8.–31.12.2023 (toimipaikka Joensuu)

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) hakee palvelusuunnittelijaa määräaikaiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen 1.8.–31.12.2023 (18,0 h/viikko) Joensuuhun. Määräaikaisuuden perusteena on tehtävän rahoitus vuoden 2023 loppuun. 

Palvelusuunnittelijan tehtäviin kuuluu:

  • ISYYn uutiskirjeen (Wiikko Ärsyke) tuottaminen molemmille kampuksille
  • tapahtumien järjestämisessä avustaminen
  • ylioppilaskunnan viestinnän tuottamiseen osallistuminen etenkin tapahtumien osalta
  • asiakaspalvelu
  • muut pääsihteerin määräämät tehtävät

Hakijalta edellytetään yliopisto-opintoja, kokemusta tapahtumien järjestämisestä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, organisointitaitoja sekä yhteistyökykyä. Aikaisempi kokemus ylioppilaskunnan toiminnasta katsotaan eduksi. Työskentelykieli on suomi, lisäksi edellytämme hyvää englannin kielen taitoa.

Työ alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan. Työaika (18 h/vko) on joustava. Palkka maksetaan ISYYn palkkataulukon mukaan, lähtöpalkka on 1020,07 €/kk, lisäksi palkkauksessa otetaan huomioon mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät. Noudatamme Ylioppilaskuntien työehtosopimusta. Toimessa on kahden (2) kuukauden koeaika. Työsuhde-etuihin kuuluvat virikesetelietu sekä SYKETTÄ-korkeakoululiikuntapalvelut.

Jos innostuit ja tunnistit itsesi etsimämme henkilön kuvauksesta, lähetä meille vapaamuotoinen työhakemus pdf-tiedostoina sähköpostitse osoitteeseen paasihteeri(at)isyy.fi. Sähköpostiin otsikko ”Palvelusuunnittelija”. Hakuaika tehtävään on 1.–15.6.2023. 

Mahdolliset haastattelut järjestetään etäyhteydellä viikolla 25. Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti. 

Lisätietoja:

Helena Kansanen, pääsihteeri, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 5768 417, paasihteeri(at)isyy.fi

Maiju Laukkanen, jäsenpalveluasiantuntijan sijainen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 5768 429, toimisto.joensuu(at)isyy.fi, ma-to

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), on noin 14 000 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 14 vakituista työntekijää ja vuosittainen liikevaihto n. 1,6 miljoonaa euroa.