Ajankohtaista

09.12.2015

ISYY:n tiedotussihteerin sijainen vaihtui – Paula Mitchell aloittaa työnsä tammikuussa

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) tiedotussihteerin sijainen muuttui vielä viime hetkillä. Paikan jo vastaanottanut Suvi Pärnänen joutui perumaan tulonsa, joten paikkaa tarjottiin ensimmäiselle varasijalle ISYY:n hallituksen kokouksessa 1.12.2015 valitulle Paula Mitchellille (VTM). Mitchell on vahvistanut ottavansa paikan vastaan ja hän aloittaa työnsä Kuopion kampuksella tammikuussa 2016.

Mitchell on valmistunut valtiotieteiden maisteriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2014. Hän opiskeli pääaineenaan kansainvälistä viestintää ja sivuaineenaan kehitysmaatutkimusta.

Mitchell on aiemmin työskennellyt muun muassa tiedottajana Suomen nuorisovaltuustojen liitto – Nuva ry:ssä ja toimittajana Suomen kulttuuriperintökasvatuksen seurassa.

– Tämä on hieno mahdollisuus päästä kehittämään Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan viestintää entisestään ja antamaan oman panokseni opiskelijoiden edunvalvontatyöhön. Haluan panostaa entistä vuorovaikutteisempaan viestintään opiskelijoiden ja toimihenkilöiden välillä sekä etenkin kansainvälisyyteen ja viestinnän kaksikielisyyteen, Mitchell toteaa.

Tehtävään jätettiin määräaikaan mennessä 30 hakemusta. Hakijoiden joukosta haastatteluun kutsuttiin 4 henkilöä.

Lisätietoja:
Juho Pulkka, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja, p. 044 576 8400 puheenjohtaja@isyy.fi
Anna-Kristiina Mikkonen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan pääsihteeri, p. 044 576 8417, paasihteeri@isyy.fi