Ajankohtaista

27.01.2020

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee harjoittelijaa Joensuun kampukselle

Haemme harjoittelijaa tekemään arkistoalan 2-3 kk mittaisen korkeakouluharjoittelun.

Harjoittelun ajankohta on keväällä 2020 (tai sopimuksen mukaan vuoden 2020 aikana).

Harjoittelijan päätehtävä on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan ylioppilaslehti Uljaan digitoinnin suunnittelu ja toteuttaminen. Muita tehtäviä ovat:

  • Ylioppilaskunnan toimintaan tutustuminen
  • Uljaan paperiversioiden sekä muun aineiston saattaminen siirtokuntoon niiden pysyvästä säilytyksestä vastaavalle säilyttäjäorganisaatiolle
  • Kartoittaa aiempien ylioppilaskuntalehtien digitoinnin mahdollisuudet
  • Loppuraportin tekeminen

Harjoittelu suoritetaan Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan Joensuun toimistolla.

Harjoittelijalle maksetaan UEF:n ohjeistuksen mukainen harjoitteluajan palkka. Edellytämme, että opiskelijalle on myönnetty harjoittelutuki.

Haastattelemme hakijat.

Hakemukset harjoitteluun tulee toimittaa ylioppilaskunnalle 16.2.2020 kello 23.59 mennessä: hakemukset(at)isyy.fi otsikolla "Korkeakouluharjoittelu".

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta eli ISYY on opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestö, joka toimii Itä-Suomen yliopiston kampuskaupungeissa Joensuussa ja Kuopiossa. Tällä hetkellä meillä on noin 13 300 jäsentä. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 13 henkilöä ja vuosittainen liikevaihto n. 1,6 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:

Sanna Heinonen, pääsihteeri, puh. 044 576 8417, paasihteeri(at)isyy.fi