Ajankohtaista

02.10.2018

Joensuun järjestöjaosto hakee puheenjohtajaa loppuvuodelle 2018

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) Joensuun kampuksen järjestöjaosto hakee puheenjohtajaa loppuvuodelle 2018. Järjestöjaosto kokoaa yhteen Joensuun ainejärjestöjen puheenjohtajat.

Järjestöjaoston tehtävä on olla tiedotuskanava, tukiverkosto, toiminnan järjestäjä ja yhteistyön kehittäjä ainejärjestöjen välillä. Jaostossa toimii ainejärjestöjen hallitusten puheenjohtajat ja ISYYn hallituksen puheenjohtaja. Jaoston kokoukset ovat suljettuja.

Jaoston puheenjohtaja vastaa jaoston toiminnasta ja sen organisoimisesta. Jaoston puheenjohtaja toimii myös yhteistyössä ISYYn hallituksen puheenjohtajan kanssa. Lisäksi jaostojen puheenjohtajat ovat ISYYn kampusvaliokunnan jäseniä, joka on ISYYn paikallisesta toiminnasta päättävä ja toteuttava elin Joensuun kampuksella. Järjestöjaoston puheenjohtajan täytyy olla ISYYn jäsen ja jonkin Joensuun ainejärjestön puheenjohtaja.

Puheenjohtajana pääset vaikuttamaan omalta osaltasi ylioppilaskunnan asioihin sekä järjestämään ISYYn toimintaa kampusvaliokunnan kautta Joensuun kampuksella.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen puheenjohtaja@isyy.fi, 9.10.2018 klo 15 mennessä. Jaoston puheenjohtaja valitaan ISYYn hallituksen kokouksessa 10.10.

Lisätietoja:

Juuso Sikiö, ISYYn hallituksen puheenjohtaja

puheenjohtaja@isyy.fi, p. 044 5768400