Ajankohtaista

24.08.2017

Kampusrysäys toivottaa uudet opiskelijat tervetulleiksi yliopistoyhteisöön

Lehdistötiedote 24.8.2017

Itä-Suomen yliopisto (UEF)
Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY)

Vapaa julkaistavaksi: Heti

Kampusrysäys toivottaa uudet opiskelijat tervetulleiksi yliopistoyhteisöön

Tapahtuma käynnistää Itä-Suomen yliopiston lukuvuoden jo kuudetta kertaa.

Kampusrysäys järjestetään keskiviikkona 6.9. Joensuun ja Kuopion sekä tiistaina 12.9. Savonlinnan kampuksella. Jo perinteeksi muodostunut tapahtuma tuo Itä-Suomen yliopiston opiskelijat ja henkilökunnan yhteen sekä toivottaa uudet opiskelijat tervetulleiksi.

– Opintojen aloittaminen voi olla jännittävä ja pelottavakin paikka, jos ei esimerkiksi tunne opiskelukaupunkiaan valmiiksi tai opiskelutovereiden joukossa ei ole tuttuja. Siksi on tärkeää, että uudet opiskelijat kokevat alusta asti olevansa tervetulleita yliopistoyhteisöön, kertoo Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja Tahvo Kekkonen.

Kekkosen mukaan Kampusrysäys pyrkii murtamaan jo heti lukuvuoden alussa jään uusien ja vanhojen opiskelijoiden sekä henkilökunnan välillä tuomalla heidät yhteen pitämään hauskaa.

Kampusrysäysten ohjelmassa on tänä vuonna musiikkia ja erilaisia hauskoja aktiviteetteja. Joensuun tapahtumassa esimerkiksi esiintyvät Itä-Suomen yliopiston kuoro Joy sekä puhallinorkesteri Rytmihäiriköt ja Kuopiossa Jasa & I’mmeinen & Budjetti ratkasu.

Kampusrysäyksistä käynnistyvät myös uusille opiskelijoille suunnatut Kaupunkisuunnistukset. Eri kampusten tapahtumiin osallistuu perinteisesti tuhansia opiskelijoita ja myös paljon henkilökunnan jäseniä.

Joensuussa Kampusrysäystä juhlitaan 6.9.2017 klo 16–18 Carelian takapihalla (Yliopistokatu 4), Kuopiossa 6.9.2017 klo 15.30–18 Studentian edustalla (Yliopistonranta 3) ja Savonlinnassa 12.9.2017 klo 15–18 yliopiston piha-alueella (Kuninkaankartanonkatu 7).

Tapahtuman järjestävät Itä-Suomen yliopisto (UEF) ja Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY).

Lue lisää:

Kampusrysäysten ohjelma eri kampuksilla

Lisätietoja:

Tahvo Kekkonen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja, p. 044 576 8400, puheenjohtaja@isyy.fi
Petri Hynynen, Itä-Suomen yliopiston viestintäpäällikkö, p. 050 407 8996, petri.hynynen@uef.fi

Tapahtumien kampuskohtaiset vastuuhenkilöt:

Joensuu: Juho Mutanen, vapaa-ajan sihteeri, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 050 346 9620, vapaa-aika@isyy.fi
Kuopio: Emmi Alho, hallintosihteeri, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8413, hallinto@isyy.fi
Savonlinna: Liisa Kainulainen, toimistosihteeri, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8430, toimisto.savonlinna@isyy.fi