Ajankohtaista

20.03.2015

#Koulutuslupaus – vaalitorit Joensuussa ja Kuopiossa

Itä-Suomen ylioppilaskunta (ISYY) kutsuu sinut mukaan #Koulutuslupaus-vaalitoreille 26.–27.3.2015.

Joensuun tapahtumakutsu

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) kutsuu sinut vaalitorille Carelian aulaan perjantaina 27.3. klo 10.00-13.00. Vaalitorin jälkeen heti klo 13.00 alkaen järjestetään vaalipaneeli ehdokkaille, jossa eduskuntavaalien ehdokkaita testataan ytimekkäillä kysymyksillä.

Opiskelijat ja kaikki muutkin ovat enemmän kuin tervetulleita vaalitorille ja paneeliin keskustelemaan koulutuksesta sekä muista vaaliteemoista ehdokkaiden ja opiskelija-aktiivien kanssa.

Kuopion tapahtumakutsu

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) ja Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta (SAVOTTA) kutsuvat sinut vaalitorille Snellmanian ala-aulaan torstaina 26.3. klo 10.00-12.00. Vaalitorin jälkeen heti klo 12.00 alkaen järjestetään vaalipaneeli ehdokkaille, jossa ehdokkaita testataan ytimekkäillä kysymyksillä.

Opiskelijat ja kaikki muutkin ovat enemmän kuin tervetulleita vaalitorille, paneeliin sekä keskustelemaan koulutuksesta ehdokkaiden ja opiskelija-aktiivien kanssa.

Lisätietoja:

#Koulutuslupaus – vaalitori Joensuussa (Facebook-tapahtuma)

#Koulutuslupaus -vaalitori Kuopiossa (Facebook-tapahtuma)

#Koulutuslupaus on korkeakouluopiskelijoiden valtakunnallinen eduskuntavaalikampanja. Kampanja käynnistyi keskiviikkona 25. helmikuuta 2015 samaan aikaan eri kaupungeissa ympäri Suomen. Kampanjaa koordinoivat Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ja Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL). ISYY on ylioppilaskuntana mukana toteuttamassa kampanjaa Itä-Suomessa.