Ajankohtaista

03.08.2021

Muista lukuvuosi-ilmoittautuminen ja ylioppilaskunnan jäsenmaksu!

Muista ilmoittautua läsnäolevaksi lukuvuodelle 2021–2022 ja syyslukukaudelle viimeistään 15.9.2021. HUOM! Uutena opiskelijana voit tehdä ilmoittautumisen opiskelupaikan vastaanoton yhteydessä tai viimeistään 31.8.2021, jolloin ilmoittautumisaika päättyy. 

Syksyn haussa valittujen ilmoittautumisaika päättyy 15.1.2022. Erillishauissa päivämäärät voivat poiketa näistä. Tällöin päivämäärä on ilmoitettu hyväksymiskirjeessä.

Yliopistoon ilmoittautuminen tehdään samassa paikassa, jossa olet ottanut paikan vastaan eli opintopolku.fi:n Oma opintopolku -palvelussa joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Jos olet uusi opiskelija, ilmoittaudut ensimmäisenä opiskeluvuotenasi kokonaiseksi lukuvuodeksi. Jos olet ns. vanha opiskelija, voit ilmoittautua läsnäolevaksi myös pelkästään syys- tai kevätlukukaudelle.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksat samalla ylioppilaskunnan jäsenmaksun, jonka myötä saat käyttöösi ISYYn omat palvelut kuten vapaa-ajanpalvelut, edunvalvontapalvelut sekä opiskelijakortin ja sen mukana tuomat opiskelija-alennukset. Ylioppilaskunnan jäsenyys on lakisääteinen ja siksi jokainen suomalaisessa yliopistossa perustutkintoa suorittava opiskelija on jonkun ylioppilaskunnan jäsen. ISYYn jäsenmaksun suuruuden päättää vuosittain opiskelijoista koostuva edustajisto.

Lue lisää: 

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Jäsenmaksu ja ilmoittautuminen

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Uudelle opiskelijalle

Opintopolku.fi, avautuu uuteen välilehteen: Etusivu