Ajankohtaista

06.09.2017

Muutoksia Matkahuollon myymien bussilippujen hinnoittelussa ja alennusehdoissa 1.9.2017

Bussilippujen hinnoittelussa ja alennusehdoissa tapahtuu muutoksia perjantaina 1. syyskuuta 2017. Jatkossa Matkahuolto myy kaikki kertaliput kunkin bussiyrityksen vuoroilleen asettamilla kertalipun hinnoilla. Tämä menettely on asiakkaille jo tuttu Matkahuollon verkkosivuilta, jossa muun muassa bussiyritysten Nettitarjousliput ovat olleet tarjolla bussiyritysten itse hinnoittelemana. Sama toimintatapa laajenee nyt kaikkiin Matkahuollon myymiin kertalippuihin. Kertalipun kelpoisuus on jatkossa vuoro- ja/ tai bussiyrityskohtainen.

Alennukset muuttuvat bussiyrityksittäin

Syyskuun alusta alkaen myös bussilipuista myönnetyt alennukset ovat bussiyrityskohtaisia. Bussiyritysten päättämät alennusehdot voivat poiketa sekä tähän asti käytössä olleista Matkahuollon alennusehdoista että toisistaan esimerkiksi alennusprosentin osalta. Kaikki bussiyritysten alennushintaiset liput ovat kuitenkin ostettavissa Matkahuollosta muutoksen jälkeenkin.

Alennukseen oikeuttavat kortit säilyvät ennallaan ja ne voi tarkistaa Matkahuollon verkkosivuilta. Esimerkiksi opiskelija-alennuksen, silloin kun bussiyritys sen myöntää, saa edelleen Matkahuollon omalla opiskelijakortilla ja opiskelijajärjestöjen korteilla, joissa on Matkahuollon logo.

Lisätietoja:

Matkahuolto: Muutoksia matkahuollon myymien bussilippujen hinnoittelussa ja alennusehdoissa 1.9.2017 (julkaistu 30.8.2017)