Ajankohtaista

08.04.2021

Savo-Karjala excursion virtuaalibussit starttaavat taas 29.4.2021!

Savo-Karjala excursio on yksi ISYYn tunnetuimmista ja suosituimmista vappuperinteistä, ja se järjestetään aina vapun aatonaattona 29.4. Niin myös tänä vuonna! Vuoden 2021 Savo-Karjala excursio reissataan tosin omalta kotisohvalta käsin klo 17-21, kunnon vappuexcutunnelmaa unohtamatta!

Excursiolla kierrämme virtuaalisesti osallistujille salaista reittiä, mutta sen voimme paljastaa, että tällä kertaa lähdemme Suomen rajojen ulkopuolelle. Pysähtymisiä juomien nauttimiseksi tai vessataukojen ajaksi on siis odotettavissa aivan uusissa paikoissa!

Miten tämä kaikki onnistuu kotoa käsin?

“Busseina” toimivat tänä vuonna etäalustojen huoneet, johon varaat paikkasi ilmoittautumisen yhteydessä. Bussissa pääset tuttuun tapaan sosialisoitumaan kanssaexcuilijoiden kanssa ja ihailemaan matkan maisemia. Pysähdyksiä tapahtuu reitin varrella useita, jolloin päästään verryttelemään jalkoja, hakemaan juotavaa ja käymään vessassa.     

Etäexcutunnelman luomiseksi osallistujien onkin varattava omasta excupaikastaan erillinen bussipiste, josta ei nousta ennen pysähdyksiä, sekä baaripiste, johon saa mennä matkan taukojen aikana! Bussina voisi siis toimia sohva, johon varaa valmiiksi bussieväät ja -juomat, ja baarina keittiö, josta voi hakea lisää tarpeen tullen. Vessajonoja ei tällä exculla ole!

Busseja lähtee sekä Kuopiosta että Joensuusta ja lisäksi matkaan pääsee yksi alumnibussi.

Matkan kokonaisaika on noin 4 tuntia (17-21), ja tarkka aikataulu selviää matkan aikana. Excun jälkeen on luvassa etäjatkot Discordissa, jossa excufiiliksiä pääsee jatkamaan! Jatkot ovat kaikille halukkaille avoimet, jatkolinkki julkaistaan tapahtumassa myöhemmin. 

Jos haluat lisätä yhteiseen excutunnelmaan jotakin mieleistäsi matkamusiikkia, voit toivoa soittolistoja vappulähetyksen ilmoittautumislomakkeen kautta! 

Ilmoittautuminen

Mitäpä siis odotat, mukaan vaan! Ilmoittautumisaika tälle eeppiselle etäexculle alkaa perjantaina 9.4 klo 12 ja jatkuu 23.4. asti, mikäli paikkoja riittää. Jokaiseen bussiin mahtuu 20 nopeinta osallistujaa. Ilmoittautuminen tapahtuu kide.app:in kautta. Halutessasi voit ilmoittautua myös ottamalla yhteyttä ISYYn järjestöasiantuntijaan.

Huomaathan, että osallistuminen tälle exculle on ilmaista! Mikäli haluat perinteisen Savo-Karjala excursion haalarimerkin reissun muistoksi, hintaa matkalle kertyy 3 €. Haalarimerkkejä on rajoitettu määrä, joten tässäkin kannattaa olla nopea! Haalarimerkit noudetaan ISYYn toimistolta. Jos haluat haalarimerkin postitettuna, valitse 5€ maksava postitusvaihtoehto.

Ennen varsinaista excursiopäivää lähetämme jokaiselle osallistujalle tarkemmat ohjeet siitä, miten matkalle kannattaa varautua. Ei muuta kuin exculle! 

Seuraa excua somessa tunnisteilla #savokarjalaexcu #ISYYetävappu

Lue lisää:

Kide.App: Savo-Karjala excursio

Lisätietoja:

Jimi Viita-aho, Hallituksen jäsen (Viestintäalustat, digitalisaatio ja vapaa-aika), Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, puh. +358 44 576 8407, jimi.viita-aho(at)isyy.fi

Ada Hyytiäinen, Järjestöasiantuntija, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, puh. +358 44 576 8419, jarjestoasiantuntija(at)isyy.fi