Ajankohtaista

Finnish Friend -tapaaminen

15.03.2023 - 15.03.2023 |Joensuu

Haluatko laajentaa kaveripiiriäsi uusilla kansainvälisillä tuttavuuksilla? Nyt se on mahdollista osallistumalla ISYYn Finnish Friend -toimintaan. Kansainvälistyminen ei aina tarkoita sitä, että pitää lähteä ulkomaille asti, vaan se onnistuu myös omassa kampuskaupungissa! Myös moni kansainvälinen opiskelija haluaisi viettää aikaa suomalaisten opiskelijoiden kanssa, oppia suomen kieltä ja tutustua suomalaiseen kulttuuriin opintojensa aikana. ISYY järjestää Finnish Friend -toiminnan aloitustapaamisen Joensuussa keskiviikkona 15.3. kello 16-17.15 luokassa AU206 (Aurora-rakennus, sisäänkäynti B). ISYY tarjoaa tapaamisessa pientä välipalaa.

Maaliskuun tapaaminen aloittaa lyhyen pilotin Finnish Friend -toiminnasta Joensuun kampuksella. Kevään pilotti kestää toukokuun loppuun ja osallistujien toivotaan täyttävän palautekysely konseptin toimivuudesta. Varsinainen toiminta on tarkoitus käynnistää kummallakin kampuksella syyslukukaudella 2023.

Pilottiin mahtuu mukaan 30 kotimaista ja 30 kansainvälistä opiskelijaa. Ilmoittaudu tapaamiseen maanantaihin 13.3. klo 23:59 mennessä alla olevalla Google Formsilla.

Google Forms, avautuu uuteen välilehteen: Finnish Friend -tapaaminen Joensuussa

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Osallistu Finnish Friend -pilottitoimintaan Joensuussa