Ajankohtaista

Savo-Karjala Excursio 2023 Kuopio

29.04.2023 - 29.04.2023 |Kuopio

Savo-Karjala excursio on yksi ISYYn tunnetuimmista ja suosituimmista vappuperinteistä, joista ensimmäinen on järjestetty jo vuonna 1990. Savo-Karjala excursiolla kierrämme ennalta määrättyä, mutta lähtöhetkeen saakka salaista reittiä ympäri Savo-Karjalaa ja sen anniskeluravintoloita. Pysähdyspaikkoihin on hankittuna opiskelijahintaisia tarjouksia! Pysähdykset reitin varrella ovat kestoltaan 30 minuuttia ja lisäksi reitin keskivaiheella on myös pidempi ruokatauko. Matkan kokonaiskesto on noin 9 tuntia. Tapahtumaan sisältyy viralliset jatkobileet Bar Nousussa ja Laskussa, jossa on myös opiskelijahintaisia tarjouksia! Jatkoille pääsee haalareissa jonon ohitse tapahtuman haalarimerkkiä näyttämällä klo 00.00 saakka!

Liput ja ilmoittautuminen

Lipunmyynti alkaa tiistaina 4.4. klo 08:00 ISYYn Kuopion toimistolla Lukemalla (Yliopistonranta 3, 70211 Kuopio). Mahdolliset jäljelle jäävät liput tulevat myyntiin Kide.appiin samana päivänä klo 11.00. Puolet alumnibussin paikoista varataan tilanteesta riippumatta Kide.app-myyntiin. Alumnibussiin pystyy myös ilmoittautumaan ennakkoon sähköpostitse toimisto.kuopio(at)isyy.fi. Lipun hinta on 20 €. Lipunmyynnissä pystyy ostamaan enintään 2 lippua. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa oma (ja mahdollisen ystäväsi) nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja UEF-opiskelijanumero. Alumnibussiin ilmoittautuessa ei kysytä opiskelijanumeroa. Lipuilla ei ole palautusoikeutta, mutta Kide.app-lipun voi lähettää toiselle käyttäjälle Kide.app-palvelussa.

Kide.app, avautuu uuteen välilehteen: Savo-Karjala Excursio Kuopio 2023

Kaikki liput myydään bussikohtaisesti ja bussien lähtöajat on listattu alle. Lähtöpaikalla Lukeman edessä tulee olla viimeistään 10 minuuttia ennen oman bussin lähtöaikaa. Bussien numerot, lähtöajat sekä bussivastaavien nimet ja heidän edustamansa Kuopion ainejärjestöt löytyvät alta:

  • Bussi 0 - lähtöaika klo 11.20 - Bussivastaavat: Essi Rautiala & Julia Visniova (Dentina ry)
  • Bussi 1 - lähtöaika klo 11.40 - Bussivastaavat: Ida Sulku & Hilla Valtola (KuoLO ry)
  • Bussi 2 - lähtöaika klo 12.00 - Bussivastaavat: Aaro Heikkinen & Vitalina Yakovleva (Fortis ry)
  • Bussi 3 - lähtöaika klo 12.20 - Bussivastaavat: Moona Korhonen & Taru Rinne (Serveri ry)
  • Bussi 4 - lähtöaika klo 12.40 - Bussivastaavat: Laura Appelqvist (Terho ry) & Sonja Soinne (Socius ry)
  • Bussi 5 - lähtöaika klo 13.00 - Bussivastaavat: Liinu Kilpeläinen & Jarkko Kuivalainen (Kulti ry)
  • Bussi 6 - lähtöaika klo 13.20 - Bussivastaavat: Noora Artola (Socius ry) & Roosa Kärki (Retikka ry)
  • Bussi 7 - lähtöaika klo 13.40 - Bussivastaavat: Milla Mäkinen & Eveliina Voutilainen (Hyeena ry)
  • Bussi 8 (alumni) - lähtöaika klo 14.00

Lippujen jonotus Studentialla

Kuopion kampuksella on perinne, että opiskelijat tulevat jonottamaan lippuja jo varhain. ISYYn kerho KIVES (Kuopion Intellektuelli Vapunedistämisseura) lämmittelee paikan päällä jonottamaan tulevia opiskelijoita ja pitää huolen että järjestys säilyy. KIVES pitää jonottajista listaa ja mikäli haluat nimesi listalle, tule käväisemään KIVES:n teltalla. Listalla olijat tarkastetaan säännöllisin väliajoin ja poistuneet poistetaan myös listalta. Aamulla ennen lipunmyynnin alkua muodostetaan jono Studentian C-oven luokse listan mukaisesti.

Lue lisää:

Facebook.com, avautuu uuteen ikkunaan: ISYYn Savo-Karjala Excursio Kuopio 2023

Lisätietoja:

Remo Saaristo, Järjestöasiantuntija, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, jarjestoasiantuntija(at)isyy.fi, puh. 040 576 8419