Ajankohtaista

SILLAT-aamupalat Joensuu

03.05.2023 - 05.05.2023 |Joensuu

SILLAT-aamupalat ovat rentoja ja yhteisöllisiä hengailuhetkiä, jotka ovat avoimia kaikille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille. Tule aloittamaan päiväsi ravitsevalla aamupalalla sekä poikkitieteellisesti tutustumalla kanssaopiskelijoihin, ja saat puhtia koko loppupäiväksi!

Aamupalahetkiä järjestetään kevään 2023 aikana neljänä eri viikkona. Yhdellä viikolla järjestetään kolme aamupalakertaa. Neljäs ja viimeinen aamupalaviikko järjestetään viikolla 18 (ke-pe 3.-5.5.) ravintola Aurassa Joensuun kampuksella. Aamupalat alkavat klo 8.15 ja päättyvät klo 9.00.

Tilaisuuksiin ilmoittaudutaan etukäteen Kide.appissa, jotta mahdolliset erityisruokavaliot saadaan huomioitua tarjoiluissa. Ilmoittautuminen viikon 18 aamupaloille on käynnissä 19.-26.4. välisen ajan. Ilmoittautumislinkki löytyy alempaa. Osallistuminen on maksutonta ja yhdelle kerralle mahtuu 13 henkilöä. Aamupalat ovat olleet todella suosittuja, joten ilmoittauduthan vain yhdelle kerralle kullakin viikolla, jotta mahdollisimman monella on mahdollisuus osallistua. Ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä sähköpostitse viimeistään viikkoa ennen aamupalakertaa.

Aamupalalla on tarjolla leipää, sämpylää, juustoa, leikkelettä, kasviksia, puuroa, jogurttia, mysliä, tuoremehua sekä kahvia ja teetä.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen 3.-5.5. aamupaloille:

Kide.app, avautuu uuteen ikkunaan: SILLAT-aamupalat Joensuu

Lisätietoa:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 6529