Ajankohtaista

SILLAT-aamupalat Kuopio

21.09.2023 - 21.09.2023 |Kuopio

SILLAT-aamupalat ovat rentoja ja yhteisöllisiä hengailuhetkiä, jotka ovat avoimia kaikille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille. Tule aloittamaan päiväsi ravitsevalla aamupalalla sekä poikkitieteellisesti tutustumalla kanssaopiskelijoihin, ja saat puhtia koko loppupäiväksi!

Aamupalahetkiä järjestetään syksyllä 2023 kampuksella Snellmania ravintolan kabinetissa 21.9. ja 12.10. Yhtenä päivänä on kaksi kattausta, joista 1. alkaa 8.15 ja toinen 9.15. Yksi kattaus kestää 45 minuuttia. Yhteen kattaukseen mahtuu 15 osallistujaa. Aamupalalla on tarjolla leipää, sämpylää, juustoa, kasviksia, puuroa, jogurttia, mysliä, tuoremehua sekä kahvia ja teetä.

Tilaisuuksiin ilmoittaudutaan etukäteen Kide.appissa, jotta mahdolliset erityisruokavaliot saadaan huomioitua tarjoiluissa. Ilmoittautuminen 21.9. aamupalan kattauksiin aukeaa 7.9. klo 12. Ilmoittautumislinkki löytyy alempaa. Aamupalat ovat olleet todella suosittuja, joten ilmoittauduthan vain yhdelle kattaukselle, jotta mahdollisimman monella on mahdollisuus osallistua. Ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä sähköpostitse viimeistään viikkoa ennen aamupalakertaa. Osallistuminen on maksutonta. 

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen 21.9. aamupalojen kattauksiin:

Kide.app, avautuu uuteen välilehteen: SILLAT-aamupalat / BRIDGES breakfasts (Kuopio)

Lisätietoa:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 6529