Ajankohtaista

Sober Disco

26.09.2023 - 26.09.2023 |Joensuu

ISYY järjestää Kuopiossa suursuosion saaneen Sober Discon tällä kertaa Joensuussa Kerubin kellarissa tiistaina 26.9. klo 19-00!

Tämän vuosikymmenen aikana alkoholittomista bileistä on tullut yhä suositumpia. ISYYn Sober Discossa pääset nauttimaan live-musiikista ja tanssimisesta sekä pitämään hauskaa ilman alkoholia. Illan aikana suun kostuttavat herkulliset, holittomat mocktailit. Parasta on se, että näistä bileistä ei tule krapulaa tai morkkista eikä tarvitse katsoa muiden alkoholin käyttöä. Tapahtuman tarkoitus on edistää päihteettömämpää opiskelijatapahtumakulttuuria ja sen vuoksi disco on avoin kaikille korkeakouluopiskelijoille.

Lipunmyynti alkaa Kide.appissa tiistaina 5.9. klo 12. Lipun hinta on 4 € (+ Kide.appin palvelumaksu 0,5 €) sisältäen upean haalarimerkin! Huom. Narikkamaksu 3 € ei kuulu pääsylipun hintaan. 

Yhteistyössä mukana oleville ainejärjestöille lipun hinta on 3 € (+ Kide.appin palvelumaksy 0,5 €) sisältäen upean haalarimerkin! Yhteistyössä mukana olevat ainejärjestöt ovat Bunsen ry, Echo ry, Epsilon ry, Iskra ry, Joensuun Metsäylioppilaat ry, Kassos ry, Kotex ry, Legio ry, Nefa-Joensuu, Oidipus ry, Opossumi ry, Optimi ry, Poikkeus ry, Popsi ry, Skripti ry, Sointi ry, Sulo ry, Tombolo ry, Täky ry, Varnitsa ry. Huom. Narikkamaksu 3 € ei kuulu pääsylipun hintaan. 

Lipunmyynti

Kide.app, avautuu uuteen välilehteen: Sober Disco

Illan aikataulu

Klo 19 ovet
Klo 20 bilebändi Lumo 1. setti
Klo 21.30 limbokisa
Klo 22.30 bilebändi Lumon 2. setti
Kellarin Dj:t tanssittavat discokansaa koko illan ajan.

Huomaathan, että tapahtuma on täysin päihteetön ja järjestäjällä on oikeus poistaa päihteiden vaikutuksen alaisena oleva henkilö tapahtumasta. Tapahtumassa noudatetaan ISYYn ja Kerubin turvallisemman tilan periaatteita. Lue lisää periaatteista alempaa löytyvien linkkien kautta.

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Turvallisemman tilan periaatteet
Kerubi.fi, avautuu uuteen välilehteen: Turvallisempi Kerubi

Lisätietoja:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 6529