Ajankohtaista

Yhdenvertaisuuskoulutus

17.02.2023 - 17.02.2023 |Kaikki

ISYY järjestää yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston ja Pohjois-Karjalan Setan kanssa yhdenvertaisuus-, saavutettavuus- ja esteettömyyskoulutuksen perjantaina 17.2.2023 kello 12-15. Koulutus on suunnattu ainejärjestöille, mutta kaikki kiinnostuneet UEFiltaiset saavat osallistua koulutukseen. 

Tapahtumassa kouluttajina toimii Pohjois-Karjalan Setasta Anni Rannikko, sekä Itä-Suomen yliopistolta Tommi Haapaniemi ja Tuija Pasanen. Haapaniemi on Itä-Suomen yliopiston koulutuspalveluiden erikoissuunnittelija, joka toimii muun muassa Euni4All -esteettömyyshankkeen yhteyshenkilönä. Tuija Pasanen on UEF:n opiskelijapalveluiden päällikkö ja on toiminut valmistelijana  yliopiston saavutettavuus- ja tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmatyössä. 

Koulutus järjestetään etänä, ja toivomme mahdollisimman monen pääsevän paikalle kuuntelemaan koulutusta ja keskustelemaan tärkeistä ja ajankohtaisista aiheista. Koulutukseen ilmoittaudutaan ennakkoon Google Forms -lomakkeella viimeistään 15.2.2023 kello 12.00.

Ilmoittautumisen päätyttyä osallistujille lähetetään linkki koulutukseen. Ilmoittautumislomakkeella voi myös jättää ennakkokysymyksiä kouluttajille.

Ilmoittautuminen:

Google Forms, avautuu uuteen välilehteen: Ilmoittaudu yhdenvertaisuuskoulutukseen

Lisätietoja:

Mirka Nieminen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), Hallituksen jäsen, Sosiaalipolitiikka ja työelämä,  mirka.nieminen(at)isyy.fi, puh. 050 436 8402