Ajankohtaista

02.12.2013

Haku ylioppilaskunnan hallitukseen käynnissä

Oletko kiinnostunut saamaan unohtumattomia kokemuksia? Haluatko oppia ja kasvaa uusiin sfääreihin vuodessa? Oletko kiinnostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta? Hae ylioppilaskunnan hallitukseen vuodelle 2014!

Ylioppilaskunnan hallitus vuodelle 2014 valitaan edustajiston kokouksessa 7.12. Hallituspaikoista kiinnostuneet voivat lähettää yhteystietonsa ylioppilaskunnalle, jotta valitsijat pääsevät arvioimaan ehdokkaita. Ehdokkaille järjestetään myös paneeli lähempänä valintakokousta.

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan ylioppilaskunnan hallituksessa, ilmaise halukkuutesi ja lähetä lyhyt kuvaus itsestäsi sekä vapaamuotoinen ansioluettelo. Julkaisemme ne ylioppilaskunnan sivuilla nähtäväksi muille ehdokkaille ja valitsijoilla. Pyydetyt tiedot tulee lähettää sähköpostitse ylioppilaskunnan pääsihteerille ja tiedotussihteerille osoitteisiin paasihteeri@isyy.fi ja tiedotus@isyy.fi.

Halukkuutensa hallitukseen tähän mennessä ilmoittaneet

Hallitukseen ehdolla olevien paneelikeskustelu pidetään 4.12. kl0 14–16:

Joensuu: AU111
Kuopio: L22
Savonlinna: A130

Yleisö on tervetullut seuraamaan paneelikeskustelua!

Mikä hallitus?

Ylioppilaskunnan hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, kaksi varapuheenjohtajaa ja 3–7 hallituksen jäsentä. Hallitus on edustajiston valitsema ylioppilaskunnan toimeenpaneva elin. Hallitus kokoustaa parikymmentä kertaa vuoden aikana ja osallistuu aktiivisesti erilaisiin työryhmätyöskentelyihin.

Hallituksessa pääset vaikuttamaan siihen, mitä ylioppilaskunnassa tehdään, ja mihin suuntaa ylioppilaskuntaa viedään. Sen lisäksi pääset vaikuttamaan asioihin hyvin läheisesti yliopiston suuntaan. Vuoden aikana verkostoidut myös kansallisesti muiden ylioppilaskuntatoimijoiden kanssa ympäri Suomea. Hallituksen jäsenille maksetaan toiminnasta pientä palkkiota.

Lue lisää:

ISYY:n sivut: Hallitus
Hallitusblogi

Lisätietoja:

Pääsihteeri Janne Mertanen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8417, paasihteeri@isyy.fi

 

Julkaistu 18.11.2013, päivitetty 2.12.2013 klo 11:40