Ajankohtaista

12.02.2016

HAKUKUULUTUS: ISYY hakee liikuntasuunnittelijaa (toimipaikkana Kuopio)

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), on noin 13 000 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 18 henkilöä ja vuosittainen liikevaihto n. 1,6 miljoonaa euroa.

Tehtävän kuvaus:
Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) hakee liikuntasuunnittelijaa Sykettä Savilahdella -korkeakoululiikuntapalveluun toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.4.2016 alkaen. Työntekijän tehtävänä on toteuttaa korkeakoululiikunnan konseptia Kuopiossa.

Liikuntasuunnittelijan tehtäviin kuuluvat:
– Sykettä Savilahdella -korkeakoululiikuntapalvelun toteuttaminen
– Itä-Suomen yliopiston ja Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden sekä henkilökunnan liikuntapalveluiden tuottaminen, suunnitteleminen ja kehittäminen
– Kuopion liikuntatilojen ja näiden varaustilanteen kartoittaminen
– Yhteistyö erilaisten liikuntapalveluiden tuottajien kanssa
– Korkeakoululiikuntapalveluiden talouden hallinnoiminen ja uusien rahoituskanavien selvittäminen

Hakijalta edellytetään kokemusta liikuntapalveluiden suunnittelemisesta, korkeakouluopintoja, oma-aloitteista asennetta, organisointitaitoja, yhteistyökykyä, palveluhenkisyyttä ja vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus korkeakoululiikunnasta, ylioppilaskunta/opiskelijakuntatoiminnasta ja taloushallinnosta katsotaan eduksi. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voi tutustua osoitteessa www.isyy.fi.  Sykettä-liikuntapalveluihin voi tutustua osoitteessa www.sykettä.fi.

Sijainti:
Ensisijaisesti liikuntasuunnittelija työskentelee Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan tiloissa Kuopiossa.

Työaika ja palkkaus:
Tehtävä on työajaltaan joustava kokopäiväinen toistaiseksi voimassa oleva toimi. Palkka maksetaan voimassaolevan Ylioppilaskuntien työehtosopimuksen palkkasopimuksen mukaan. Peruspalkka on noin 2270 €/kk . Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot jätetään ylioppilaskunnalle osoitteeseen hakemukset@isyy.fi. Sähköpostiin tunnus ”Liikuntasuunnittelijahaku”. Nimeä mahdolliset liitetiedostot selkeästi omalla nimelläsi (Esim. etunimi, sukunimi CV).

Hakuaika päättyy:
26.2.2016 klo 12.00 mennessä. Mahdolliset haastattelut järjestetään 8.3.2016. Hakemukset toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen hakemukset@isyy.fi pdf-muotoisena.

Lisätiedot:
Pääsihteeri Anna-Kristiina Mikkonen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8417, paasihteeri@isyy.fi