Ajankohtaista

11.03.2014

Hallituksen selonteko jäsenistölle – helmikuu 2014

Hallituksen päivittäiseen selontekoon voit tutustua kokonaisuudessaan: Hallituksen päivittäinen selonteko, helmikuu (pdf)

Tiivistelmä

Paula Martikainen (puheenjohtaja)
Paula osallistui AYY:n vuosijuhlille, hallituksen mökkiviikonlopulle hiomaan toimintasuunnitelman toteuttamissuunnitelmaa sekä SYL:in avausseminaariin Riihimäelle. Hän on myös kirjoittanut hakukuulutuksen uuden kv- ja hallintosihteerin palkkaamiseksi. Paula antoi myös radiohaastattelun Hymy- ja valitusviikkoon liittyen.

Antti Saarelainen (hallituksen 1. varapuhenjohtaja, ympäristö)
Antti osallistui hallituksen kokous- ja ryhmäytymisviikonloppuun Tuusniemellä sekä muiden hallituksen jäsenten tapaan SYL:n avausseminaariin Riihimäellä. Hän tapasi myös talous- ja rahakomissaari Olli Rehnin, jonka kanssa keskusteli Erasmus-ohjelmasta. Kuun lopulla Antti osallistui Joensuun kaupungin opiskelijainneuvottelukunnan kokoukseen.

Juho Pulkka (hallituksen 2. varapuheenjohtaja)
Juhon kuukausi koostui Tuusniemen ja SYL:in seminaarien lisäksi monesta eri kokouksesta ja palaverista, kuten kampusvaliokunnan kokouksesta ja ainejärjestökokouksesta. Hän osallistui myös Kuopion promootiotoimikunnan ja kilpailutyöryhmän kokoukseen.

Emmi Alho (kansainväliset asiat)
Toimintasuunnitelman toteuttamissuunnitelman ja SYL:n avausseminaarin lisäksi Emmiä työllistivät Kuopion ja Joensuun tuutoroinnin kampustyöryhmien kokoukset. Hän osallistui ainejärjestöjen kv- ja tuutorointivastaavien koulutukseen yhdessä henkilökunnan kanssa. Hän tapasi POKA:n kv-vastaavan kanssa.

Anu Arosanervo (koulutuspolitiikka)
Anu osallistui keskustelutilaisuuteen pedagogisten opettajaopintojen uudistuksesta sekä oli kuuntelemassa Soile Makkosta, kun hän puhui UEF:n strategiasta. Muun hallituksen ohella hän osallistui SYL:n avausseminaariin Riihimäellä sekä tosuntosun hiomis- ja ryhmäytymisviikonloppuun Tuusniemellä. Hän oli myös valmistelemassa argumenttipaperia opinto- ja uraohjaajista.

Inka-Mari Helvilä (sosiaalipolitiikka ja kehitysyhteistyö)
Inka-Marilla oli tapaaminen Savonlinnan kaupungin kulttuuritoimen sekä Savonlinnan kaupungin teatterin johtajan kanssa. Hän osallistui kehitysyhteistökoulutukseen Helsingissä, kuten myös Tuusniemen ryhmäytymisviikonloppuun ja SYL:n avausseminaariin.

Juho Malinen (viestintä ja yritysyhteistyö)
Juho työsti sektorinsa tosun tosua tiedotus- ja vapaa-aikasihteerin kanssa ennen sen varsinaista työstämistä Tuusniemen mökkiviikonlopulla. SYL:n avausseminaarissa hänellä oli viestinnän sektoritapaaminen ja hän osallistui myös akateemista yrittäjyyttä koskevaan koulutukseen. Edustajiston iltakoulussa Juho pääsi tositoimiin kokousmuistion kirjoittamisessa käsin.

Matias Vainio (vapaa-aika)
Tuusniemen mökkiviikonlopun ja SYL:n avausseminaarin lisäksi Matias matkusti Raaseporiin OLL:n sektoritapaamiseen. Hänellä oli liikuntakerhon kokous sekä tapaamiset Relevén ja Ukri ry:n kanssa. Matias tapasi myös Kuopion kaupungin kulttuuritoimen kanssa. Kulttuuriviikon suunnittelua.

 

Julkaistu 11.3.2o14