Ajankohtaista

13.02.2014

Hetkessä loppuunmyyty Winterfest liikuttaa opiskelijoita Savilahdella

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY)

Tiedote 13.2.2014
Vapaa julkaistavaksi: heti

Hetkessä loppuunmyyty Winterfest liikuttaa opiskelijoita Savilahdella

Kahdessa päivässä loppuunmyyty opiskelijoiden talvirieha Winterfest kokoaa Kuopion korkeakouluopiskelijat tiistaina 18.2. klo 12 alkaen Savilahden rantaan kisailemaan talvisissa lajeissa kuten hankifutiksessa ja pilkkimisessä. Lisäksi opiskelijat mittelevät keskenään neljän hengen joukkuekilpailussa.

– Jos kylmä yllättää kisailijat, he voivat piipahtaa INSSIsaunaan lämmittelemään ja paljuun uimaan, kertoo Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan järjestösihteeri Sirpa Risto tapahtuman oheistoiminnasta.

Winterfest järjestetään tänä vuonna kahdeksatta kertaa. Aiempina vuosina tapahtuma on pidetty Valkeisen rannalla.

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat SAVOTTA, ISYY, MUTKA, TEMPO, KUREO, KINRA, KUTOP, TERTAN TUUTORIT, KUOTRA, SOCIUS, FORTIS, PREEMIO, KULTI, TERHO ja SERVERI.

Itä-Suomen yliopistossa vietetään 18.2. myös liikuntailtapäivää, mikä tarkoittaa sitä, että päivä on vapautettu rehtorin päätöksellä opetuksesta klo 12.15 alkaen. Tarkoituksena on saada yliopiston opiskelijat ja henkilökunta ylös, liikkeelle ja urheilun pariin. Opiskelijoille on liikuntailtapäivänä Winterfestin lisäksi tarjolla runsaasti myös muita liikunnallisia aktiviteetteja.

Lue lisää:

Winterfest 2014
Kuopion liikuntailtapäivän ohjelma

Lisätietoja:

Jari Smolander, Opiskelijakunta SAVOTTA:n suunnittelija, p. 044 785 5069, jari.smolander@opiskelijakuntasavotta.fi
Sirpa Risto, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan järjestö- ja liikuntasihteeri, p. 044 576 8419, toimisto.kuopio@isyy.fi