Ajankohtaista

07.11.2013

ISYY:n ainejärjestökilpailun 2013 voittajat on valittu

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) järjesti 23.9.–28.10.2013 ainejärjestöille kilpailun, jossa ainejärjestöt saivat itse valita kilpailusektorin kolmesta eri vaihtoehdosta; viestintä, talous tai toiminta. Kilpailun tarkoituksena oli kannustaa ainejärjestöjä kehittämään omaa toimintaansa, luomaan uusia tapahtumia tai yhdistämään useamman ainejärjestön voimat jäsenistöjen hyväksi.

Kilpailuun lähetettiin kolme kilpailutyötä ja kaikki työt palkittiin. Hyeena ry teki suunnitelman yritysvierailupäivästä. Ainejärjestö palkitaan julkisen liikenteen matkalipuilla, joilla osallistujat voivat liikkua tapahtumasta toiseen. Lisäksi osallistujat palkitaan lounaalla opiskelijaravintolassa. Pistis ry teki sunnitelman perehdytysmateriaalin luomisesta. Ainejärjestö palkitaan perhedytysmateriaalien säilyttämistä ja jakamista helpottamaan tarkoitetuilla kansioilla ja muistitikuilla. Socius ry teki sunnitelman taidetapahtuman järjestämisestä. Ainejärjestö palkitaan Lukeman tilavuokralla ja 50 € rahasummalla tapahtuman tarjoiluihin.

Ainejärjestökilpailun voittajat valitsivat ISYY:n hallituksen ja henkilökunnan jäsenistä muodostettu raati. Raati arvioi kilpailutöissä niiden hyödyllisyyttä ainejärjestöille, suunnitelmien selkeyttä ja johdonmukaisuutta sekä hyviä perusteluita. Muita arviointikriteerejä olivat jäsenistön osallistaminen kilpailutyön suunnitteluun tai toteutukseen, sekä suunnitelman toteuttamiskelpoisuus ja sen tuottama lisäarvo ainejärjestölle ja jäsenistölle.

Palkinnot valittiin ainejärjestöille kilpailutyön ja esitettyjen toiveiden perusteella. Palkintojenjakotilaisuus järjestetään kampuksittain.

Lisätietoja:

Paula Martikainen, ISYY:n hallituksen viestintävastaava, paula.martikainen@isyy.fi, p. 044 576 8402
Marjo Turunen, ISYY:n hallituksen puheenjohtaja, puheenjohtaja@isyy.fi, p. 044 576 8400

 

Julkaistu 7.11.2013