Ajankohtaista

20.03.2017

ISYY:n hallitus myönsi kunnia- ja ansiomerkkejä vuosijuhlilla

ISYY:n hallitus on järjesti avoimen kyselyn jäsenistölle vuosijuhlilla muistettavista. Railumnit toimittivat oman esityksensä muistamisista. Hallitus jätti asian pöydälle kokouksessaan 8-2017. Esitys: Hallitus päättää ISYY:n vuosijuhlilla muistettavista kunnia- ja ansiomerkkien saajista. Merkkien saajien lista liitetään pöytäkirjaan ja julkaistaan ISYY:n vuosijuhlien yhteydessä 18.3.2017. Päätös: Hallitus päätti myöntää ISYY:n vuosijuhlilla 18.3.2017 kunnia- ja ansiomerkkejä. Merkkien saajien lista liitetään pöytäkirjaan ja julkaistaan ISYY:n vuosijuhlien yhteydessä 18.3.2017

ISYY:n kunniamerkki: Hannu Jaakkola, Eeva Marttinen ja Sirpa Risto. ISYY:n ansiomerkki: Heikki Junkkari, Noora Kettunen, Juho Pulkka, Matias Vainio

Perustelut: Seuraavat henkilöt ovat ansioituneet ylioppilaskunnan toiminnassa. Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta haluaa muistaa heitä ansio- ja kunniamerkein hyvin tehdystä työstä. Osa tästä työstä näkyy ulospäin ja osa tehdään niin, että vasta sen puuttumisen jälkeen huomataan tehdyn työn tärkeys. Erityisesti sen takia ylioppilaskunta haluaa muistaa seuraavia henkilöitä, jotka palkitaan sattumanvaraisessa järjestyksessä.

Ansiomerkit: Seuraavat henkilöt palkintaan ylioppilaskunnan ansiomerkillä.

Juho Pulkka (POISSA)

Juho Pulkka teki valtavan työn Kuopiossa vuosina 2014-2015 turvatakseen ISYY:n toiminnan jatkuvuutta ja onnistui siinä hyvin. Hänen aikanaan ISYY teki laajaa edunvalvontaan erityisesti yhteiskunta- ja terveyspoliittisella osaamisellaan. Juho oli myös ISYY:ssä toimiessaan aina hauska ja oivallinen seuramies.

Heikki Junkkari (PAIKALLA)

Heikki JUnkkari on tehnyt opiskelujensa alkuajoista lähtien aktiivisesti töitä, niin omassa ainejärjestössään, yliopiston hallinnossa sekä ylioppilaskunnassa. Kyseinen henkilö on ajan hermolla oleva sanavalmis toimija, jonka opiskeluaikansa ansioluettelosta löytyy pituutta Puijon tornillisen verran.

Noora Kettunen (PAIKALLA)

Noora Kettunen on vaikuttanut aktiivisesti ISYY:ssä koko opiskeluaikansa. Hän teki aivan valtavan työn ISYY:n eteen toimiessaan edustajiston puheenjohtajana ja työskennellessään esimerkillisesti edustajistovaalien onnistumisen eteen.

Matias Vainio (POISSA)

Matias Vainio edusti ISYY:tä OLL:n puheenjohtajana 2015. Hän on edistyksellinen Sykettä-vaikuttaja ja energiapakkaus. Lisäksi hän osoittaa edelleen kunnioitettavaa kiinnostusta ISYY:tä kohtaan.

Kunniamerkit: Seuraavat henkilöt palkitaan ylioppilaskunnan kunniamerkillä.

Sirpa Risto (PAIKALLA)

Sirpa Risto on vuosien ajan ollut ISYY:n Kuopion kampuksen kantava voima ja äitihahmo. ISYY:ssä ei ole ketään toista, joka olisi antanut yhtä suuren työpanoksen ylioppilaskunnalle, eikä ketään, jolla olisi hallussaan niin suurta tietopankkia kuin hänellä. Sirpa on työlleen omistautunut ja pitää aina opiskelijoiden ja henkilökunnan puolta. Kaiken tämän lisäksi hänellä tuli 25 vuotta täyteen ylioppilaskunnalla viime vuonna. Sirpa Risto jos joku ansaitsee tunnustuksen tekemistään vuosista ja työstä ISYY:n hyväksi.

Eeva Marttinen (POISSA)

Eeva Marttinen työskenteli ylioppilaskuntaliikkeessä yli 20 vuoden ajan. Kaikki savonlinnalaiset tuntevat ylioppilaskunnan toimiston juuri Hänen toimistonaan. Eeva on aina aurinkoinen, iloinen ja sydämellinen tyyppi. Lisäksii hän rakastaa pantterikuvioita.

Hannu Jaakkola (PAIKALLA)

Hannu Jaakkola on positiivinen ja hieno ihminen, joka teki edunvalvontasihteerinä ISYY:n alkuaikoina paljon työtä sen eteen, että kulttuurillisesti erilaisista ylioppilaskunnasta saatiin luotua yksi yhtenäinen ja yhteen hiileen puhaltava kokonaisuus. Hannu on ollut pitkään omistautunut ylioppilasliikkeelle ja tuo ajatuksillaan jatkuvasti lisäarvoa liikkeen toimintaan.