Ajankohtaista

08.12.2014

ISYY:n puheenjohtajaksi Noora Kettunen ja hallituksen puheenjohtajaksi Juho Pulkka

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY)

Tiedote 8.12.2014
Julkaistavissa heti

ISYY:n puheenjohtajaksi Noora Kettunen ja hallituksen puheenjohtajaksi Juho Pulkka

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) edustajisto valitsi kokouksessaan 5.12.2014 itselleen uuden puheenjohtajiston sekä ylioppilaskunnan hallituksen vuodelle 2015. Ylioppilaskunnan puheenjohtajaksi valittiin jatkokaudelle Demariopiskelijoiden Noora Kettunen, joka opiskelee luokanopettajaksi Joensuun kampuksella. Hän on toiminut aiemmin myös ISYY:n hallituksessa. Edustajiston ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin farmasian opiskelija Mari Puurula (Fortis) ja toiseksi varapuheenjohtajaksi kauppatieteiden opiskelija Anu Arosanervo (Vihreä Lista).

Ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Juho Pulkka (Keskeiset). Pulkka opiskelee terveystaloustiedettä Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella ja yhteiskuntapolitiikkaa Jyväskylän yliopistolla. Pulkka on toiminut kuluvana vuonna muun muassa ISYY:n hallituksen toisena varapuheenjohtajana ja Kuopion kampusvaliokunnan puheenjohtajana. Hallituksen kahdeksan muuta jäsentä ovat Tuomas Hiltunen (1 vpj., Itä-Suomen Vihreä Vasemmisto), Roope Pellinen (2. vpj., sitoutumaton), Sami Gabbouj (sitoutumaton), Arshad Haroon (sitoutumaton), Heljä Hietala (Puolueettomat), Maria Jauhiainen (Puolueettomat), Antti Kurronen (Oikeat) ja Piia Tiainen (sitoutumaton).

– Tulevan vuoden hallitus näyttää erittäin hyvältä. Jokainen kampus on nyt hyvin edustettuna, mistä olen erityisen onnellinen. Edustajiston päättäessä hallituksen kokoonpanosta avattiin täysin uusi lehti itäsuomalaisessa opiskelijapolitiikassa, sillä tuleva hallitus tulee olemaan aidosti kansainvälinen. Time was ready for a change, toteaa tuleva hallituksen puheenjohtaja Pulkka.

Hallituksen toimikausi alkaa heti tammikuussa ja kestää kalenterivuoden. Uusi hallitus järjestäytyy ensimmäisessä kokouksessaan kauden alussa.

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja 2015 Juho Pulkka, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 381 4183, juho.pulkka@isyy.fi
Pääsihteeri Anna-Kristiina Mikkonen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8417, paasihteeri@isyy.fi

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on noin 12 000 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 17 henkilöä ja vuosittainen on liikevaihto noin 1,5 miljoonaa euroa.