Ajankohtaista

21.09.2015

Itä-Suomen yliopiston apteekin tiedote – 10 % alennus lääkkeettömistä tuotteista ja toimitus kampukselle

Itä-Suomen yliopiston henkilökunta ja opiskelijat saavat kaikista Itä-Suomen yliopiston apteekin ja Yliopistonverkkoapteekin lääkkeettömistä tuotteista 10 % alennuksen sekä supernopean toimituksen maksutta suoraan kampuksellesi. Nyt myös reseptilääkkeesi sähköisellä reseptilläsi.

Itä-Suomen yliopiston omistaman apteekin ja Yliopistonverkkoapteekin koko tuotto käytetään lyhentämättömänä omistajamme eli Itä-Suomen yliopistomme opetuksen, tutkimuksen ja kehittämisen rahoitukseen.

Alennuksen saadaksesi sinun tarvitsee vain rekisteröityä ennen ensimmäisen tilauksen tekemistä verkkoapteekkiin ja pyytää alennuksen aktivoimista numerosta 029 445 6222 (joka päivä klo 8-22) tai sähköpostitse osoitteesta verkkoapteekki@uef.fi. Aktivointi tehdään vain kerran ja saat jatkossa alennuksen aina kirjauduttuasi yliopistonverkkoapteekkiin. Helppoa!

ILMAINEN TOIMITUS

Opiskelijoiden ja henkilökunnan verkkoapteekkitilaukset ovat jatkossa noudettavissa ilman toimitusmaksua Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskuntien toimistoilta (Kuopio, Joensuu ja Savonlinna). Henkilökunta voi noutaa tilauksensa myös Kuopion tai Joensuun kampusten yleisiltä postihuoneilta. Suurin osa tilauksista on noudettavissa jo samana iltapäivänä tai seuraavana arkipäivänä tilauksestasi.  Sukkelaa!

Laajennamme valikoimaamme palautteenne perusteella eli ole rohkeasti yhteydessä, jos et löydä kaipaamaasi vaihtoehtoa valikoimastamme.

Ystävällisin terveisin

Yliopistonverkkoapteekki.fi

Itä-Suomen yliopiston apteekki

Asiakaspalvelu ja lääkeneuvonta 029-445 6222 (mpm/ppm)
Auki vuoden jokaisena päivänä klo 8-21.

verkkoapteekki@uef.fi

Oletko Facebookissa? Tykkää meistä ja hyödynnä kausittain vaihtuvat alennuskoodimme. Lisäksi saat tietoa uusista tuotteistamme ja verkkoapteekin tapahtumista ja ajankohtaisista tarjouksista. Tervetuloa Facebook-sivuillemme!

 

Yliopistonverkkoapteekki.fi

RAKENNAMME TERVEEMPÄÄ TULEVAISUUTTA

Yliopistonverkkoapteekin tuotto käytetään suomalaisen koulutuksen ja tutkimuksen tukemiseen, erityisesti terveystieteissä