Ajankohtaista

26.08.2014

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee pääsihteeriä

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), on noin 12000 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 17 henkilöä ja vuosittainen liikevaihto n. 1,5 miljoonaa euroa.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee

PÄÄSIHTEERIÄ

Pääsihteeri toimii ylioppilaskunnan työntekijöiden esimiehenä nuorekkaassa ja monipuolisessa organisaatiossa. Tehtäviin kuuluu mm. ylioppilaskunnan taloushallinnon järjestäminen ja valvonta, edunvalvonnasta, palvelutuotannosta, hallinnosta ja yhteiskuntasuhteista huolehtiminen sekä henkilöstöasiat. Pääsihteeri toimii valmistelijana ja esittelijänä ylioppilaskunnan hallitukselle.

Edellytämme hakijoilta yliopisto- tai ammattikorkeakouluopintoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Arvostamme yliopistomaailman, hallintomenettelyn ja poliittisen järjestelmän tuntemusta sekä järjestö-/ylioppilaskuntakokemusta. Budjeointi- ja talousosaaminen katsotaan erityiseksi eduksi. Pääsihteeriltä odotetaan matkustusvalmiutta ja kykyä joustaa työajoissa. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voit tutustua osoitteessa www.isyy.fi.

Tehtävä on työajaltaan joustava kokopäiväinen toimi (37,5 tuntia/viikko) ja täytetään toistaiseksi voimassaolevaksi. Työ alkaa viimeistään 15.10.2014 ja perehdyttämisjakso on lokakuussa 2014. Palkka maksetaan ISYY:n palkkataulukon mukaan, lähtöpalkka ilman lisiä on n. 2500 e/kk. Valittu voi valita pääasiallisen työntekopaikkansa ylioppilaskunnan kolmelta kampukselta.

Hakemukset ja ansioluettelot jätetään ylioppilaskunnan pääsihteerille paasihteeri@isyy.fi, otsikoksi “pääsihteerihaku”. Hakuaika päättyy 23.9.2014 klo 12.00. Pääsihteerin valitsee ylioppilaskunnan edustajisto. Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Lisätietoja:

Pääsihteeri Janne Mertanen, 044-576 8417
Hallituksen puheenjohtaja Paula Martikainen, 044-5768400

Pääsihteerin hakukuulutus (pdf)

Julkaistu 26.8.2014