Ajankohtaista

03.05.2017

Lisäaikaa suunnitella Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnalle kangaskassi ja voittaa kuukauden ruuat!

Vähäisen osallistujamäärän takia ISYY päätti lisätä suunnitteluaikaa ja korottaa panoksia! Lisäaikaa on jatkettu 28.5.2017 asti ja voittaja saa 45 ilmaiskuponkia opiskelijaravintolaan. Katso alta lisätiedot!

ISYY teettää erän ekologisesta puuvillasta tehtyjä kangaskasseja vahvistaakseen brändiään. Kangaskasseja on tarkoitus myydä edullisesti jäsenistölle. Kangaskassin toiselle sivulle tulee ISYY:n oma logo, mutta toinen sivu kaipaa villejä ideoita osakseen! Suunnittele kangaskassille nyt siis toinen sivu osallistumalla suunnittelukilpailuun. Alla mitat ja kilpailuaika. Kangaskassin väri päätetään voittaja kuvan/kuvien perusteella.

Kilpailuaika: 5.4.-28.5.2017 (aikaa jatkettu)

Kuvien ja omien tietojen toimitusosoite: sara.peltola@isyy.fi // Otsikolla: Kangaskassin suunnittelukilpailu

Painoala: Leveys 21 cm x korkeus 31 cm

Tiedostomuoto: .pdf tai .eps

Resoluutio: Vähintään 300 dpi

Voittaja kuvien lukumäärä: 1-2

Palkinto: Voita yli kuukauden ruuat (45 ilmaiskuponkia) opiskelijaravintolassa (edellyttää opiskelija-alennuksen omaamista) sekä yllätyskassi sisältöineen!
Mitä kuvassa voi olla?: Ihan mitä vain tulee mieleesi, meemi, pala modernia taidetta, sarjakuva, tekstiä jne,.. Hyvän maun rajoissa.
Kuvien käyttöoikeudet: Lähettämällä suunnittelemasi kuvan ISYY:lle luovutat samalla myös kaikki oikeudet kuvan käyttöön liittyen

Kuka valitsee voittajan?: ISYY:n hallitus valitsee keskuudestaan raadin, joka valitsee voittajan tai voittajakuvat.

Milloin voittaja ilmoitetaan?: 31.5.2017