Ajankohtaista

09.01.2014

Vapaa-ajan jaostojen järjestäytymiskokoukset Kuopiossa, Joensuussa ja Savonlinnassa

Vapaa-ajan jaostot ovat Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jaostoja, jotka on perustettu korvaamaan eri kampuksilla aiemmin toimineet toimintajaostot. Jaostojen tarkoitus on tuoda yhteen ainejärjestö- ja kerhotoimijat ja lisätä yhteistyötä näiden sekä ylioppilaskunnan välillä. Vapaa-ajan jaostot aloittavat toimintansa järjestäytymiskokousten jälkeen.

Järjestäytymiskokoukset:

Kuopio:
Kuopion vapaa-ajan jaoston järjestäytymiskokous pidetään keskiviikkona 15.1.2014 klo 16.00 alkaen paikassa S7, Canthia 4. krs. F-rappu. Kokouksessa valitaan vapaa-ajan jaostolle puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja sihteeri. Kokoukseen ovat tervetulleita kerhojen puheenjohtajat sekä edustajat ainejärjestöistä.

Kuopion kokouksen esityslista (pdf)

Joensuu:
Joensuun vapaa-ajan jaoston järjestäytymiskokous pidetään tiistaina 21.1.2014 klo 15.00 alkaen paikassa E204. Kokouksessa valitaan vapaa-ajan jaostolle puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja sihteeri. Kokoukseen ovat tervetulleita kerhojen puheenjohtajat sekä edustajat ainejärjestöistä.

Joensuun kokouksen esityslista (pdf)

Savonlinna:
Savonlinnan vapaa-ajan jaoston järjestäytymiskokous pidetään keskiviikkona 22.1.2014 klo 16.00. Paikka ilmoitetaan myöhemmin. Kokouksessa valitaan vapaa-ajan jaostolle puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja sihteeri. Kokoukseen ovat tervetulleita erityisesti kerhojen puheenjohtajat sekä edustajat ainejärjestöistä.

Pyydämme paikalle saapuvia miettimään etukäteen halukkuuttaan vastuutehtäviin. Vapaa-ajan jaoston puheenjohtajan tehtäviin kuuluu koota esityslista ja pitää jaoston kokous noin kerran kuussa. Vapaa-ajan jaoston tehtävä on organisoida, suunnitella ja toteuttaa vapaa-ajan toimintaa ko. kampuksella.

Jaoston puheenjohtaja osallistuu myös Kampusvaliokunnan kokouksiin. Kampusvaliokunnan kokouksissa päätetään muun muassa järjestöavustusten jakamisesta ja erinäisten tapahtumien organisoimisesta yhdessä ISYY:n hallituksen kanssa.

Lisätietoja:

Matias Vainio, hallituksen vapaa-ajan vastaava, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, matias.vainio@isyy.fi, p. 040 592 6689

 

Julkaistu 9.1.2014