Ajankohtaista

22.10.2018

What ISYY: Kerhot

#whatISYY sarjaa jatketaan ylioppilaskunnan kerhotoiminnan esittelyllä!

Kuopion ja Joensuun kampuksilla toimii lukuisia ylioppilaskunnan kerhoja, jotka tarjoavat erilaista vapaa-ajan toimintaa opiskelijoille. Oletko esimerkiksi kuullut ESN Joensuusta ja ESN Kisasta, jotka tarjoavat kansainvälistä toimintaa niin ulkomaalaisille kuin suomalaisillekin opiskelijoille kampuksillamme? Haluaisitko heittäytyä teatterin maailmaan Ylioppilasteatteri Kansankynttilän tai Kuopion ylioppilasteatterin kanssa?

ISYYn kerhotoiminnalla on haluttu tarjota opiskelijoille mahdollisuus järjestää matalan kynnyksen vapaa-ajan toimintaa, jonka kautta opiskelijat voivat tutustua toisiinsa ja löytää uusia harrastuksia ja ajanviettotapoja. Kerhot toimivat ylioppilaskunnan alaisuudessa, joten ISYY myöntää kerhoille toiminnan mahdollistamiseksi vuosittaisen avustuksen ja tukee kerhoja järjestämällä toimijoille kerhokoulutuksen. Kaikilla ISYYn jäsenillä on oikeus osallistua kerhojen toimintaan ja tapahtumiin.

Kerhon voi perustaa kuka tahansa ylioppilaskunnan jäsen, jos samaan tarkoitukseen perustettua kerhoa ei löydy jo valmiiksi kampukselta. Jos olet kiinnostunut perustamaan uuden kerhon, voit lukea asiasta lisää ISYYn nettisivuilta tai pistäytyä ISYYn toimistolle kysymään asiasta lisää!

Kerhot kampuksilla
Kerho-ohjesääntö