Ajankohtaista

22.06.2015

Hallituksen selonteko jäsenistölle – maaliskuu 2015

Maaliskuussa hallitus on järjestänyt ja juhlinut ISYY:n 5-v. juhlia Joensuussa. Heti perään hallitus matkusti Vaasaan VYY:n isännöimään Periferia-tapaamiseen, jossa tutustuttiin ja sovittiin yhteisiä linjoja muiden maakuntaylioppilaskuntien kanssa. Lisäksi hallitus on osallistunut ylioppilasliikkeen eduskuntavaalivaikuttamiseen, tavannut akateemista rehtoria ja alkanut suunnittelemaan Wappua.

Hallituksen päivittäiseen selontekoon voit tutustua kokonaisuudessaan: Hallituksen päivittäinen selonteko, maaliskuu 2015 (pdf)

Juho Pulkka (puheenjohtaja)
Palattuaan 2 viikon Nepalin reissulta Juho on hoitanut sidosryhmäyhteistyötä ja eduskuntavaalivaikuttamista. Lisäksi Juho on tavannut muiden ylioppilaskuntien hallitusten puheenjohtajia ja pääsihteereitä.

Tuomas Hiltunen (1. varapuheenjohtaja)
Tuomas on tehnyt paljon töitä eduskuntavaalivaikuttamisen ja edunvalvonnan, mm. opintotuki-casen, parissa. Tuomas kävi SYL:n puheenjohtaja-pääsihteeritapaamisella ja on tavannut myös Joensuun ainejärjestötoimijoita. Lisäksi Tuomas on edustanut ISYY:tä Epsilonin ja JYY:n vuosijuhlilla.

Sami Gabbouj (viestintä ja yritysyhteistyö)
Sami on työstänyt ISYY:n uutta yhteistyösopimusta Kuopion Ilonan kanssa sekä tavannut Kuopion ainejärjestötoimijoita. Sami on myös suunnitellut Kuopion wappuhäppeninkejä kampusvaliokunnan ja ainejärjestötoimijoiden kanssa.

Arshad Haroon (KV-asiat ja KV-tuutorointi)
Arshad on pitänyt integraatioesittelyn ja haastatellut uusia KV-opiskelijoita. Arshad kokosi KV-sihteeri Anun kanssa International Advisory Boardin, joka kokousti ensimmäistä kertaa kuun lopussa. Lisäksi Arshad kävi SYL:n KV-sektoritapaamisessa.

Heljä Hietala (työelämä ja yritysyhteistyö)
Heljä saattoi yhdessä Marian kanssa hallituksen puolesta ISYY:n vuosijuhlat kunniakkaasti läpi. Heljä oli myös mukana järjestämässä Hymy- ja valitusviikkoa Joensuussa sekä kehittämässä Joensuun Opiskelija töihin -portaalia. Lisäksi Heljä kävi SYL:n työelämäsektorin tapaamisessa.

Maria Jauhiainen (koulutuspolitiikka)
Maria vei Heljän kanssa hallituksen puolesta ISYY:n vuosijuhlien järjestelyt kunniallisesti läpi. Maria on oli laatimassa ISYY:n kannanottoa viimeisintä opintotuen muutosesitystä vastaan. Maria kävi myös SYL:n kopo-sektoritapaamisessa ja Opossumin vuosijuhlilla ISYY:n edustajana.

Antti Kurronen (KV-asiat ja tuutorointi)
Antti on oli järjestämässä ISYY:n vuosijuhlia, Kulttuuriviikkoa sekä Hymy- ja valitusviikkoa Joensuussa. Lisäksi Antti on suunnitellut KV-sektorin toimintaa ja tuutorointia.

Piia Tiainen (sosiaalipolitiikka ja kehitysyhteistyö)
Piia oli järjestämässä sekä Kulttuuriviikkoa että Hymy- ja valitusviikkoa Kuopiossa. Piia on myös hoitanut Kehykoordinaattorin hakua. Lisäksi Piia on ideoinut Sopo-jaoston toimintaa yhdessä jaoston PJ:n Marikan kanssa.