Ajankohtaista

09.04.2018

ISYY hakee kv-koordinaattoria Joensuun kampukselle

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee

Kansainvälisten asioiden koordinaattoria (Joensuu)

Kansainvälisten asioiden koordinaattorin tehtävään kuuluu mm.

  • Sosiaalisen ohjelman järjestäminen kansainvälisille opiskelijoille yhdessä ESN Joensuun kanssa sekä kerhon talouden seuraaminen
  • Saapuvien kv-opiskelijoiden palveluiden tuottamiseen osallistuminen
  • Kotikansainvälistymisen ja kv-liikkuvuuden edistäminen
  • Englanninkielisen viestinnän toteuttaminen yhdessä ISYY:n viestintäsektorin kanssa
  • Toimenkuvan kehittäminen
  • Kv-asioiden valmistelu ja toteuttaminen yhdessä ylioppilaskunnan hallituksen kanssa

Näiden tehtävien lisäksi työhön kuuluu mm. palvelutehtäviä ylioppilaskunnan toimistossa sekä selviytymispakkausten jako, huolto ja ylläpito.

Hakijalta edellytetään korkeakouluopintoja, tietämystä korkeakoulujen kansainvälisyysasioista, organisointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteista asennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, palveluhenkisyyttä ja vahvaa suullisen ja kirjallisen suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Aikaisempi kokemus ylioppilaskuntatoiminnasta katsotaan eduksi. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voit tutustua osoitteessa www.isyy.fi.

Tehtävä on kokoaikainen toimi (työaika 37,5 h/vko) ja tehtävä täytetään toistaiseksi alkaen 1.8.2018. Palkka maksetaan ISYYn palkkataulukon mukaan, lähtöpalkka ilman lisiä on noin 1945 €/kk. Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot jätetään osoitteeseen hakemukset@isyy.fi. Sähköpostiin otsikko ”Kv-koordinaattori”. Nimeä mahdolliset liitetiedostot selkeästi omalla nimelläsi “Matti Meikäläinen CV ja Matti Meikäläinen hakemus”.

Hakuaika päättyy 23.4.2018 klo 12.00. Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti ja haastattelut suoritetaan 27.4.2018 Joensuussa.

Lisätietoja:

Pääsihteeri Anna-Kristiina Mikkonen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8417, paasihteeri@isyy.fi
Hallituksen puheenjohtaja Juuso Sikiö, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8400, puheenjohtaja@isyy.fi