Ajankohtaista

10.03.2014

ISYY hakee Savonlinnaan, Joensuuhun ja Kuopioon liikuntatuutoreita

Hakukuulutus: Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee kaikille kolmelle kampukselle Savonlinnaan, Joensuuhun ja Kuopioon liikuntatuutoreita.

Mitä on liikuntatuutorointi:
Liikuntatuutoroinnin tarkoituksena on kouluttaa korkeakouluympäristöön liikunnan vertaistuutoreita. Liikuntatuutorit tutustuttavat opiskelijat korkeakoulun liikuntapalveluihin ja järjestävät tuutoriryhmälleen matalan kynnyksen liikuntaa, kuten lajikokeiluja. Liikuntatuutorit tukevat toiminnallaan korkeakoulujen liikuntakulttuuria ja yhteisöllisyyttä.

Liikuntatuutoroinnin tavoitteena on saavuttaa myös terveytensä kannalta riittämättömästi liikkuvia opiskelijoita myönteisessä ilmapiirissä toiminnallisin ja kannustavin keinoin. Liikuntatuutoroinnin avulla luodaan korkeakouluihin uudenlaista liikuntakulttuuria, jonka avulla terveytensä kannalta riittämättömästi liikkuvat saavat myönteisiä kokemuksia liikkumisesta, mikä kannustaa kokeilemaan muutakin liikuntaa esimerkiksi korkeakouluympäristössä.

Kuka voi hakea:
Liikuntatuutoreina voivat toimia tavalliset vertaistuutorit tai muut innokkaat opiskelijat. Oleellista on opiskelijan innostus liikuntaan, ei niinkään oma urheilullisuus. Liikuntatuutorit saavat myös koulutusta toimintansa tueksi.

Hakeminen:
Kerro meille itsestäsi ja ilmoittaudu mukaan täyttämällä hakulomake viimeistään 11.04.2014 klo. 12:00 mennessä. Hakulomake liikuntatuutoriksi

Lisätiedot:
Matias Vainio, ISYY:n hallituksen vapaa-aikavastaava, puh. 040 592 6689, matias.vainio@isyy.fi
Juho Mutanen, ISYY:n vapaa-ajansihteeri, puh. 050 346 9620, vapaa-aika@isyy.fi
Sirpa Risto, ISYY:n liikunta- ja järjestösihteeri, puh. 044 5768 419, toimisto.kuopio@isyy.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Julkaistu 10.3.2014