Ajankohtaista

06.12.2014

ISYY ja POKA hakevat liikuntasuunnittelijaa Sykettä Susirajalla -hankkeeseen

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on noin 12000 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 17 henkilöä ja vuosittainen liikevaihto n. 1,5 miljoonaa euroa.

Tehtävän kuvaus:

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) ja Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKA hakevat liikuntasuunnittelijaa Sykettä Susirajalla -korkeakoululiikuntahankkeeseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2015 alkaen. Työntekijän tehtävänä on aloittaa uuden korkeakoululiikunnan konseptin toteuttaminen Joensuussa.

Projektisuunnittelijan tehtäviin kuuluvat:

– Sykettä Susirajalla -korkeakoululiikuntahankkeen toteuttaminen
– Itä- Suomen yliopiston ja Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden sekä henkilökunnan liikuntapalveluiden tuottaminen, suunnitteleminen ja kehittäminen
– Joensuun liikuntatilojen ja näiden varaustilanteen kartoittaminen
– Yhteistyö erilaisten liikuntapalveluiden tuottajien kanssa
– Korkeakoululiikuntahankkeen talouden hallinnoiminen ja uusien rahoituskanavien selvittäminen

Hakijalta edellytetään kokemusta liikuntapalveluiden suunnittelemisesta, korkeakouluopintoja, oma-aloitteista asennetta,  organisointitaitoja, yhteistyökykyä, palveluhenkisyyttä ja vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus korkeakoululiikunnasta, ylioppilaskunta/opiskelijakuntatoiminnasta ja taloushallinnosta katsotaan eduksi. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voi tutustua osoitteessa www.isyy.fi.  Sykettä-liikuntapalveluihin voi tutustua osoitteessa www.sykettä.fi.

Sijainti:

Ensisijaisesti liikuntasuunnittelija työskentelee Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan tiloissa Joensuussa.

Työaika ja palkkaus:

Tehtävä on työajaltaan joustava kokopäiväinen toistaiseksi voimassa oleva toimi. Palkka maksetaan voimassaolevan Ylioppilaskuntien työehtosopimuksen palkkasopimuksen mukaan. Palkka on noin 1930 €/kk. Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot jätetään ylioppilaskunnan pääsihteerille paasihteeri@isyy.fi. Sähköpostiin tunnus ”Liikuntasuunnittelijahaku”. Nimeä mahdolliset liitetiedostot selkeästi omalla nimelläsi.

Hakuaika päättyy 20.12.2014. klo 12.00. Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti ja haastattelut suoritetaan 22.12.2014.

Lisätiedot:

Pääsihteeri Anna-Kristiina Mikkonen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8417, paasihteeri@isyy.fi

Hakuaika päättyy:

20.12.2014, klo 12.00 mennessä. Mahdolliset haastattelut järjestetään 22.12.2014

Hakemukset toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen paasihteeri@isyy.fi mieluiten pdf-muotoisena.

Ilmoitus julkaistu: 6.12.2014