Ajankohtaista

09.02.2015

ISYY kutsuu sinut mukaan vuosijuhlille

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) täyttää pyöreät viisi vuotta. Virstanpylvästä juhlistetaan vuosijuhlien merkeissä lauantaina 14.3.2015 Taidemuseon yläkerrassa Joensuussa.

Vuosijuhla on kaikkien Itä-Suomen yliopiston opiskelijoiden yhteinen juhla, jossa syödään ja juodaan hyvin, pidetään puheita ja lauletaan akateemisen perinteen mukaisesti. Juhlallisuuksien ohella vuosijuhlassa jaetaan myös ylioppilaskunnan myöntämät akateemiset kunniamerkit ansioituneille toimijoille.

ISYY järjestää varsinaisia vuosijuhlia yleensä joka toinen vuosi. Jokainen kampuskaupunki toimii vuorollaan juhlien isäntäkaupunkina, joten seuraavan kerran juhlat saapuvat Joensuuhun vasta viiden vuoden päästä. Joensuulaisten opiskelijoiden kannattaa siis huomioida, että tämänkertaiset juhlat ovat tässäkin mielessä ainutlaatuiset.

Vuosijuhlamestareina tänä vuonna toimivat Sari Kontra ja Markus Kytölä. He ovat molemmat ISYY:n kasvatteja, jotka vielä valmistuttuaankin haluavat tehdä osansa ylioppilaskuntaliikkeen ja ISYY:n eteen.

Ohjelman aikataulu
Juhlallisuudet alkavat klo 17 tervehdyksillä, jotka otetaan vastaa Taidemuseolla (Kirkkokatu 23). Illallinen alkaa klo 18. Siirtyminen jatkoille tapahtuu klo 23.

Pukukoodi
Illan pukukoodi on juhlapuku/tummapuku (naisilla pitkä mekko) sekä akateemiset kunnia- ja ansiomerkit.

Hinta
Tänä vuonna vuosijuhlakortti maksaa ISYY:n jäsenille 55 – 65 €, muille 65- 75 €. Hinta on pidetty ennätysmäisen edullisena, jotta mahdollisimman moni jäsen voisi osallistua juhlaan.

Mukaan toivotaan paljon riviopiskelijoita, järjestö- ja ylioppilaskunta-aktiiveja, railumneja, ylipiston henkilökuntaa, yhteistyökumppaneita sekä kaikkia, jotka haluavat juhlistaa ISYY:n viisivuotista elonpolkua.
Huom! Kuopiosta ja Savonlinnasta järjestetään bussikyyti, joka tulee yön aikana takaisin. Edestakainen bussikuljetus juhlapaikalle maksaa ainoastaan 15€. Kuljetukseen on ilmoittauduttava etukäteen.

Ilmoittautuminen ISYY:n vuosijuhlille päättyy sunnuntaina 1.3.

Muu ohjelma
Jos itse vuosijuhlaan ei syystä tai toisesta pääse osallistumaan, niin ei hätää. Juhla tulee näkymään kampuksilla koko juhlaviikon ajan. Lisäksi jatkoille voi tulla lauantai-iltana, vaikka pääjuhla olisikin jäänyt välistä. Jatkoille järjestetään erikseen kuljetus Kuopiosta ja Savonlinnasta, jos jäsenistö ja juhlavieraat niin toivovat.  Vuosijuhlien jälkeisenä aamuna sunnuntaina klo 11 luvassa on perinteinen silliaamiainen Surakan baarissa (Rantakatu 11–13).

Kuule kutsua ja tule juhlimaan 5-vuotiasta ISYY:tä!

Lisätietoa: 

Vuosijuhlakutsu (pdf)
Ilmoittautumislomake 

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa ISYY:n hallituksen jäsen Heljä Hietala (helja.hietala@isyy.fi, +358 44 5768418)