Ajankohtaista

23.10.2014

ISYY:n hallitus on mukana Nenäpäivässä ja haastaa sinutkin tekemään hyvää!

ISYY:n hallitus päätti pistää nenät päähän ja pöljäillä Nenäpäivän hyväksi. Tänä vuonna Nenäpäiväkeräyksen vauhdikkain viikko on 3.–9.11., jolloin valtakunnallisesti järjestetään erilaisia hyväntekeväisyystapahtumia.

Nenäpäivän luonteeseen kuuluu muiden haastaminen mukaan, joten:

ISYY:n hallitus haastaa edustajiston 8.11. kokouksessaan osallistumaan Nenäpäivään hankkimalla nenän ja pukeutumalla siihen sekä yllyttää jaostoja ja kampusvaliokuntia järjestämään toiminnallisen tempauksen Nenäpäivän hengessä. ISYY:n hallitus haastaa myös koko työyhteisönsä  ja kaikkien kampusten ainejärjestöt pöljäilemään sekä UEF:n hallituksen osallistumaan Nenäpäiväkeräykseen valitsemallaan tavalla ja tiedottamaan siitä.

ISYY:n Nenäpäivä 2014 -sivulle Facebookissa voi lisätä kaikkien kampusten tempauksia ja kuvia tapahtumista.

Lue lisää:

Facebook: ISYY:n Nenäpäivä 2014

Nenäpäivä.fi: Lisätietoa kampanjasta

Nenäpäivä kerää varoja maailman köyhimmissä oloissa elävien lasten hyväksi ja yllyttää suomalaisia hauskaan varainkeräykseen. Nenäpäivän järjestää Nenäpäivä-säätiö. Sen ovat vuonna 2004 perustaneet Suomen Punainen Risti, Kirkon Ulkomaanapu ja Suomen UNICEF. Säätiön toiminnassa ovat mukana myös Pelastakaa Lapset, Plan Suomi Säätiö, Suomen Lähetysseura, Fida International, Solidaarisuus ja SASK. Yleisradio tukee Nenäpäivää ohjelmatoiminnallaan. Lisäksi Nenäpäivä saa ulkoasiainministeriön kehitysyhteistyövaroista tiedotustukea kehitysyhteistyöstä tiedottamiseen.