Ajankohtaista

16.04.2014

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) järjestää yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston (UEF) kanssa Bändikilpailun!

Kilpailuun voi osallistua mikäli sinä itse tai joku bändisi jäsenistä kuuluu Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskuntaan tai työskentelee Itä-Suomen yliopistossa. Osallistumaan pääset lähettämällä demon tai muun äänitteen ylioppilaskuntaan viimeistään 14.5.2014. Voit toimittaa äänitteen sähköisesti linkkinä sähköpostiosoitteeseen tuutorointi@isyy.fi. Huom! Ei liitetiedostona, vaan linkkinä! Fyysiset tallenteet voi tuoda tai lähettää mille tahansa ISYY:n toimistolle. Äänitteitä ei palauteta. Kilpailussa ei ole genrerajoitteita.

Palkintona kisassa on esiintyminen ISYY:n ja UEF:n järjestämässä Kampusrysäys-tapahtumassa 3.9.2014 Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksella tai 4.9.2014 Kuopion kampuksella sekä tavarapalkintoja. Joensuun kampusrysäykseen osallistui viime vuonna noin 1400 ihmistä, joten yleisön määrä on suuri. Osallistumalla kilpailuun bändinne sitoutuu esiintymään Kampusrysäyksessä, mikäli voitatte kilpailun. Ilmoita, mikäli haluatte osallistua vain toisen kampuskaupungin kilpailuun.

Ylioppilaskunnan nimeämä raati päättää voittajan kesäkuun toisella viikolla. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

HUOM! Bändikisassa voi soittaa myös covereita. Bändikisaan osallistuvat voivat soittaa Teoston alaisia covereita, jolloin ISYY maksaa tekijänoikeusmaksut. Bändit voivat myös itse hankkia luvan esittämiseen Teoston ulkopuolisilta bändeiltä.

Lisätietoja:

Jarno Pitko, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan tuutorointisihteeri, p. 044 576 8415, tuutorointisihteeri@isyy.fi

 

Julkaistu 16.4.2014, päivitetty 5.5.2014