Ajankohtaista

03.11.2017

Joensuu: YTHS:n Elämäntaitokurssi alkaa 8.1.2018

Joensuun YTHS järjestää 8.1.2018 alkaen maanantaisin klo 13–15 (YTHS kokoushuone) Elämäntaitokurssin, joka koostuu kahdeksasta ryhmätapaamisesta. Kokoontumiskerroilla pohditaan itsenäisiä tehtäviä tehden, niitä yhdessä läpikäyden sekä keskustellen ihmisen hyvinvointiin liittyvistä aihealueista. Ryhmätilanteissa keskusteluun osallistuminen on vapaaehtoista. Kurssin ohjaa terveydenhoitaja Anne Pellikka. Kurssiin kuuluu myös Joensuun Marttojen opastama ”keittiövuoro” ja fysioterapeutin ohjaama tunti. Kurssi on maksuton.

Kurssin tavoitteena on auttaa opiskelijaa tekemään tilannekatsaus toimintatavoistaan,  opetella tunnistamaan omaa hyvinvointia edistäviä muutostarpeita sekä löytämään keinoja niiden toteuttamiseen. Osallistuminen ryhmään ei edellytä erityisiä ongelmia tai lähetettä.

Ilmoittautuminen 15.12.2017 mennessä YTHS/Joensuu: puh. 046  710 1082.

Tervetuloa mukaan!

”Miten arkesi menee – vai jotenkuten menettelee? Ethän valvo kaiken yötä miettien opiskelutyötä? Syöthän hyvin ja liikut myös – ettei ala kiristämään vyös? Onhan Sinulla mukavaa tekemistä – eihän liika stressi iloa estä? Jos kotityöt eivät suju kuin tanssi – olisi tässä eräs chanssi.”A.P-12

Lisätietoja:

YTHS: Elämäntaitokurssi
Nyyti ry: Elämäntaitokurssi